ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Πρώτη με απουσίες ενόψει ντέρμπι στον Παναθηναϊκό

Πρώτη με απουσίες ενόψει ντέρμπι στον Παναθηναϊκό
INTIME SPORTS

Ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε την προετοιμασία του για το ντέρμπι της Κυριακής με τον Ολυμπιακό με τον Γιάννη Βονόρτα να έχει να αντιμετωπίσει αρκετές απουσίες.

Επιστροφή στις προπονήσεις για τους παίκτες του Παναθηναϊκού μετά το ρεπό της Δευτέρας και της ανάσες που πήραν άπαντες οι πράσινοι προκειμένου να χαλαρώσουν και να ξεκουραστούν.

Οι παίκτες του Τριφυλλιού επανήλθαν την Τρίτη στις προπονήσεις και ξεκίνησαν την προετοιμασία τους για το ντέρμπι της Κυριακής κόντρα στον Ολυμπιακό.

Ο Γιάννης Βονόρτας όμως μέτρησε αρκετές απουσίες καθώς για διάφορους λόγους είδε έξι παίκτες του να μην παίρνουν μέρος στο πρόγραμμα.

Συγκεκριμένα στην προπόνηση της Δευτέρας στο Αθλητικό Κέντρο της Παιανίας οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού, μετά το ζέσταμα συνέχισαν με ασκήσεις με πάσες και ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας σε μικρές και μεγάλες εστίες.

Όσοι αγωνίστηκαν σε ολόκληρο τον αγώνα με τον Πανιώνιο ολοκλήρωσαν το πρόγραμμα σε αυτό το σημείο. Οι υπόλοιποι έπαιξαν επιπλέον δίτερμα.

Την ίδια ώρα οι Ταμπάκης και Μαυρίας προπονήθηκαν ατομικά. Όπως και ο Εσπάρθα ο οποίος ένιωσε ενοχλήσεις στους προσαγωγούς. Επίσης ο Ζέκα ακολούθησε πρόγραμμα αποφόρτισης.

Από την προπόνηση των πράσινων έχοντας εξασφαλίσει άδεια για προσωπικούς λόγους απουσίασε ο Ορέστης Καρνέζης ενώ ο Βιτόλο προπονήθηκε νωρίτερα από τους συμπαίκτες του μεμονωμένα λόγω προσωπικών υποθέσεων που τον υποχρέωσαν να απουσιάσει την ώρα της προπόνησης των υπολοίπων.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ