ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ο Παναθηναϊκός έχει προπονητή

Ο Παναθηναϊκός έχει προπονητή

Την ώρα που ο Γιάννης Αναστασίου φαντάζει ως το απόλυτο φαβορί για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας του Παναθηναϊκού από το Τριφύλλι τονίζουν ότι οι πράσινοι έχουν προπονητή και πως ο Γιάννης Βονόρτας καλύπτει πολλές από τις προϋποθέσεις για τον τεχνικό της επόμενης περιόδου.

Ο Γιάννης Αναστασίου φαντάζει ως το απόλυτο και αδιαφιλονίκητο φαβορί για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας του Παναθηναϊκού της επόμενης περιόδου.

Ο "Ολλανδός" αποτελεί την πρώτη επιλογή του Γιάννη Αλαφούζου για τον πάγκο των πράσινων αλλά την ίδια ώρα από την πράσινη ΠΑΕ υποστηρίζουν ότι ακόμα δεν έχει παρθεί καμία απόφαση και πως ο νυν προπονητής, Γιάννης Βονόρτας, πληρεί τις προϋποθέσεις που έχουν θέσει στο Τριφύλλι για τον κόουτς τς επόμενης σεζόν.

Την Τρίτη μάλιστα Άνθρωποι της διοίκησης δεν έκρυβαν την ενόχλησή τους γύρω από τα συνεχή δημοσιεύματα και επεσήμαναν με νόημα: “Οι σχετικές επαφές και η απόφαση μετατίθενται για μετά το τέλος της αγωνιστικής περιόδου.

Σήμερα έχουμε προπονητή τον Γιάννη τον Βονόρτα, ο οποίος με δεδομένο ότι θα δοθεί προτεραιότητα σε Έλληνα για τη θέση του προπονητή, πληροί τις προϋποθέσεις και θα είναι μία από τις επιλογές...”.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ