ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Πρώτα οι πωλήσεις, μετά ο Ένγκβαλ

Πρώτα οι πωλήσεις, μετά ο Ένγκβαλ

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης έχει ξεχωρίσει τον 21χρονο Γκούσταβ Ένγκβαλ, αλλά προς το παρόν δεν υπάρχουν χρήματα. Συμφωνία με την Ουρακάν για τον Τσάβες.

Ένας από τους επιθετικούς που έχει ξεχωρίσει ο Μαρίνος Ουζουνίδης είναι ο Γκούσταβ Ένγκβαλ. Ο 21χρονος επιθετικός που ανήκει στη Μπρίστολ Σίτι έχει τα χαρακτηριστικά που ζητά ο 48χρονος προπονητής και θεωρείται προσιτός οικονομικά.

Με τον ποδοσφαιριστή και τον ατζέντη του είχε μία πρώτη επαφή ο Κωνσταντίνος Διαμαντόπουλος, αλλά ακόμα δεν υπάρχει κάτι οριστικό. Κυρίως, επειδή ο Παναθηναϊκός δεν έχει χρήματα για να μπει σε ουσιαστική συζήτηση και έχει μπροστά τους τις προσφυγές της Τετάρτης (24/1).

Ο Ένγκβαλ θα παραμείνει στις προτεραιότητες του Τριφυλλιού και εφόσον προχωρήσουν οι πωλήσεις και περισσέψουν λεφτά, τότε θα γίνει μία προσπάθεια για να επιτευχθεί συμφωνία. Ο Ένγκβαλ είναι ενήμερος για το ενδιαφέρον και έχει διάθεση να μιλήσει για τον δανεισμό του.

ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΓΙΑ ΤΣΑΒΕΣ

Σε οριστική συμφωνία για τη μεταγραφή του Αντρές Τσάβες, κατέληξαν η Ουρακάν και ο Παναθηναϊκός. Οι επαφές μεταξύ των δύο ομάδων ήταν προχωρημένες το τελευταίο διήμερο και το βράδυ της Δευτέρας τα βρήκαν σε όλα.

Ο Τσάβες θα αρχίσει άμεσα προπονήσεις με την Ουρακάν και θα αποσαφηνιστεί σύντομα πόσα χρήματα θα γλυτώσει ο Παναθηναϊκός από το καλοκαιρινό κόστος της απόκτησης του "κομαντάντε" από τη Μπόκα Τζούνιορς και τη Μπάνφιλντ.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ