ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Συμφωνία του Παναθηναϊκού με την Ουρακάν για την πώληση του Τσάβες

SUPERLEAGUE / ÐËÁÔÁÍÉÁÓ - ÐÁÏ (ÓÔÅÖÁÍÏÓ ÑÁÐÁÍÇÓ / Eurokinissi Sports)
SUPERLEAGUE / ÐËÁÔÁÍÉÁÓ - ÐÁÏ (ÓÔÅÖÁÍÏÓ ÑÁÐÁÍÇÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI

Ο Παναθηναϊκός ήρθε σε οριστική συμφωνία με την Ουρακάν και την Μπόκα Τζούνιορς για την πώληση του Αντρές Τσάβες, όπως πρώτος μετέδωσε ο Sport24 Radio 103,3 και ο Κώστας Γουλής.

Στην Ουρακάν θα συνεχίσει την καριέρα του Αντρές Τσάβες. Ο Παναθηναϊκός, στον οποίο ανήκει το 50% των δικαιωμάτων του, ήρθε σε οριστκή συμφωνία τόσο με την Ουρακάν όσο και με τις Μπόκα Τζούνιορς, Μπάνφιλντ στην οποία ανήκε το άλλο μισό, για την πώλησή του, όπως πρώτος μετέδωσε ο Sport24 Radio 103,3 και ο Κώστας Γουλής.

Ο Τσάβες αποκτήθηκε το περασμένο καλοκαίρι απ' την Μπόκα Τζούνιορς έναντι 1.350.000 ευρώ, υπογράφοντας συμβόλαιο τριετούς διάρκειας. Όμως, λόγω των σοβαρών οικονομικών προβλημάτων του "τριφυλλιού", δεν κατάφερε να βοηθήσει, με αποτέλεσμα οι "πράσινοι" να ψάχνουν τρόπο να ξεφορτωθούν το βαρύ συμβόλαιό του.

O 26χρονος επιθετικός αγωνίστηκε σε οχτώ αναμετρήσεις με την πράσινη φανέλα, σημειώνοντας δύο γκολ. Τελευταία συμμετοχή με τον Παναθηναϊκό ήταν στις 25 Νοεμβρίου στην ισοπαλία (1-1) με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι, όπου αγωνίστηκε για 18 λεπτά.

Ακούστε το ηχητικό:

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ