ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Προτάθηκε στην Κάισερισπορ ο Ιμπάρμπο

Προτάθηκε στην Κάισερισπορ ο Ιμπάρμπο
Ιμπάρμπο ACTION IMAGES PRESS AGENCY

"Δίχτυα" στην αγορά της Τουρκίας έχει ρίξει ο εκπρόσωπος του Βίκτορ Ιμπάρμπο. Προτάθηκε στην Κάισερισπορ ο Κολομβιανός στράικερ του Παναθηναϊκού.

Πολύ πιθανή είναι η αποχώρηση του Βίκτορ Ιμπάρμπο από τον Παναθηναϊκό μέσα στον Ιανουάριο. Ο Κολομβιανός φορ παίζει στο "τριφύλλι" ως δανεικός από την Κάλιαρι και για να αποτελέσει παρελθόν θα πρέπει αφενός να βρεθεί ομάδα που θα μπορεί να καλύψει τα χρήματα που παίρνει και από την άλλη να δώσει τη συγκατάθεσή της η ιταλική ομάδα για να τον δώσει εκ νέου δανεικό.

Ο εκπρόσωπος του 26χρονου στράικερ έχει μπει σε διαδικασία επαφών προκειμένου να βρει νέα ομάδα στον πελάτη του και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι προσπάθειές του επικεντρώνονται κυρίως στην τουρκική αγορά. Η ομάδα στην οποία προτάθηκε εσχάτως ο Λατινοαμερικανός είναι η Κάισερισπορ.

Ο συγκεκριμένος σύλλογος είναι στην τελευταία θέση και είναι δεδομένο πως θα ενισχυθεί για να μείνει στην πρώτη κατηγορία. Μάλιστα πρόθεση των ανθρώπων της είναι να ρίξουν τα περισσότερα χρήματα στην απόκτηση επιθετικού. Πρόκειται για ομάδα η οποία θα δώσει συμβόλαια 200.000 - 300.000 ευρώ το εξάμηνο, αλλά για στράικερ, αν υποθέσουμε ότι κάνει την υπέρβαση, θα έδινε πιο πολλά.

Σύμφωνα με άλλες πληροφορίες, η διοίκηση της Κάισερισπορ έχει μπει στη διαδικασία να ψαχτεί για τον Ιμπάρμπο, χωρίς αυτό να σημαίνει πως θα τον κλείσει κιόλας, αφού από την πρόταση μέχρι την οριστικοποίηση μιας μεταγραφής μεσολαβούν πολλά "επεισόδια". Ο υψηλόσωμος φορ του Παναθηναϊκού σε 19 παιχνίδια έχει σημειώσει εφέτος τρία γκολ. Όλα σε ευρωπαϊκά ματς, κανένα στο πρωτάθλημα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Follow me on twitter: Dimitris Samolis

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ