ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Προσέγγισε τον Νοτσερίνο ο Στραματσόνι για τον Παναθηναϊκό

Προσέγγισε τον Νοτσερίνο ο Στραματσόνι για τον Παναθηναϊκό

Στην Ιταλία αναφέρουν ότι ο Αντρέα Στραματσόνι έχει επαφές με τον 30χρονο χαφ της Μίλαν, Αντόνιο Νοτσερίνο και το Sport24.gr έχει το ρεπορτάζ για το πως επιχειρεί να πετύχει τη μεταγραφή για τον Παναθηναϊκό. (VIDEO)

Για τη "μεγάλη ψαριά" προσπαθεί ο Αντρέα Στραματσόνι, όσον αφορά την ενίσχυση της μεσαίας γραμμής του Παναθηναϊκού με έναν χαφ με επιτελικές ικανότητες! Η ιταλική ιστοσελίδα sportmediaset.mediaset.it ισχυρίζεται ότι ο 39χρονος προπονητής έχει προσεγγίσει τον Αντόνιο Νοτσερίνο, ο οποίος ανήκει στο δυναμικό της Μίλαν και διερευνά την προοπτική της έλευσης του στην Αθήνα.

Εξυπακούεται πως η περίπτωση Νοτσερίνο μόνο εύκολη δεν είναι... Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο Νοτσερίνο απασχολεί την Κάλιαρι, τη Μπολόνια, τη Τζένονα και τη Σαμπντόρια, πέραν του Παναθηναϊκού. Ωστόσο, παρατηρείται ένα μπέρδεμα με τη Μίλαν.

Το ρεπορτάζ του Sport24.gr στην Ιταλία, κατέγραψε ότι ο Νοτσερίνο δεσμεύεται με τη συμβόλαιο έως τις 30 Ιουνίου του 2016, όμως δεν συμπεριλαμβάνεται στα πλάνα του προπονητή, Σίνισα Μιχαΐλοβιτς. Οι αποδοχές του αγγίζουν τα 1,9 εκατομμύρια ευρώ καθαρά, εκ των οποίων έχει εισπράξει ήδη το 1 εκατομμύριο ευρώ και απομένουν άλλες 900.000 ευρώ έως την ολοκλήρωση της συνεργασίας του.

Η διοίκηση της Μίλαν πρότεινε στον Νοτσερίνο την αποδέσμευση του, αυτός συμφώνησε, όμως η λύση του συμβολαίου μπλόκαρε στην αποζημίωση... Ο Νοτσερίνο επιθυμεί να λάβει το μεγαλύτερο μέρος του εναπομείναντος ποσού, ενώ η διοίκηση της Μίλαν πρότεινε ελάχιστα χρήματα, οπότε διαφώνησαν και η κατάσταση παραμένει ως έχει...

Η επικοινωνία με τον Στραματσόνι

Το ρεπορτάζ του Sport24.gr αναφέρει ότι ο Στραματσόνι, ο οποίος έχει προσβάσεις στο Μιλάνελο - και μέσω των συγκεκριμένων διαύλων, προσέγγισε ανεπιτυχώς τον Εμπαγιέ Νιάνγκ - επιχείρησε να εκμεταλλευτεί την περίσταση και επικοινώνησε με τον Αντόνιο Νοτσερίνο.

Ο Παναθηναϊκός δεν δύναται να προσφέρει ανάλογα χρήματα στον 30χρονο Ιταλό κεντρικό χαφ, ωστόσο, ο Στραματσόνι του εξήγησε ότι τον προορίζει για βασικό ρόλο στη μεσαία γραμμή και θέλησε να τον δελεάσει με το κίνητρο του πρωταθλητισμού και της συμμετοχής στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Από Ιταλούς ρεπόρτερ, εκφράζεται η βεβαιότητα ότι ο Νοτσερίνο μέχρι το τέλος του Ιανουαρίου θα αποδεσμευτεί από τη Μίλαν, ενώ ως κυριότερος ανταγωνιστής του Παναθηναϊκού παρουσιάζεται η Κάλιαρι, η οποία έχει πλησιάζει τον ποδοσφαιριστή με ένα ελκυστικό πακέτο, αγωνιστικό και οικονομικό. Φυσικά, το ζητούμενο σχετίζεται με το χρονικό διάστημα που μπορεί να περιμένει ο Παναθηναϊκός τον Νοτσερίνο, ρισκάροντας άλλες διαθέσιμες επιλογές.

Δείτε ένα βίντεο αφιέρωμα στον Νοτσερίνο:

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ