ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Προς Τουρκία ο Βιτόλο

Προς Τουρκία ο Βιτόλο
Βιτόλο INTIME SPORTS

Ο Βίκτορ Βιτόλο ανακοίνωσε την αποχώρηση του από τον Παναθηναϊκό. Πιθανότερος επόμενος σταθμός της καριέρας του είναι η Τούρκικη Ελαζίγκσπορ.

Παρελθόν αποτελεί από τον Παναθηναϊκό ο Βίκτορ Βιτόλο, ο οποίος είχε ενημερωθεί πως δεν υπολογίζεται από τον Γιάννη Αναστασίου.

Ο Ισπανός μέσος έλυσε το συμβόλαιο του με τον Παναθηναϊκό και όπως ενημέρωσε μέσω twitter και εκτός απροόπτου θα συνεχίσει την καριέρα του στην Τουρκία και την Ελαζίγκσπορ.

" Ολοκληρώθηκε το ταξίδι μου στην Ελλάδα, ευχαριστώ τον Άρη, τον ΠΑΟΚ και τον Παναθηναϊκό που με σεβάστηκαν σε ολόκληρη την διάρκεια των συνεργασιών μας.

Ευχαριστώ όλους τους συμπαίκτες μου για την συμπεριφορά τους και την υποστήριξη τους, καθώς και όλα τα μέλη της διοίκησης των συλλόγων με τους οποίους είχα την χαρά να συνεργαστώ. Σας ευχαριστώ όλους...

Αρχίζω καριέρα σε ένα νέο μέρος... Ελπίζω να πετύχω τους ίδιους στόχους, που πέτυχα αγωνιζόμενος στην Ελλάδα. Να παίξω σε μεγάλες διοργανώσεις, όπως είναι το Champions League και το Europa League για συνεχόμενα χρόνια" έγραψε χαρακτηριστικά ο Βιτόλο.

Οι αποδοχές του σύμφωνα με τους Τούρκους θα είναι 3.6 εκατ. ευρώ για τρία χρόνια. Δηλαδή 1.2 ετησίως. Καθόλου άσχημα!

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ