ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Προφορική συμφωνία με Χουλτ για επέκταση του συμβολαίου του

ΦΙΛΙΚΟ / ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - ΑΛΚΜΑΑΡ (EUROKINISSI  SPORTS / ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ)
ΦΙΛΙΚΟ / ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - ΑΛΚΜΑΑΡ (EUROKINISSI SPORTS / ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ) EUROKINISSI SPORTS

Στον Παναθηναϊκό μέχρι το 2020 και με αυξημένες αποδοχές θα μείνει ο Νίκλας Χουλτ καθώς ο Σουηδός ποδοσφαιριστής συμφώνησε στη πρόταση που του είχε γίνει από το τριφύλλι.

Μετά το σήριαλ της μεταγραφής του Μάρκους Μπεργκ και το έτερο σήριαλ που απασχόλησε τις τελευταίες μέρες το τριφύλλι είχε σουηδική υπογραφή και πρωταγωνιστή τον Νίκλας Χουλτ.

Στο πρώτο επεισόδιο ο Σουηδός μπακ απέρριψε πρόταση της Σταντάρ Λιέγης, στο δεύτερο έκανε προσφυγή διεκδικώντας τα δεδουλευμένα του ενώ στο τρίτο η πλευρά του παίκτη υποστήριζε πως ο διεθνής αριστεροπόδαρος μπακ θα μπορούσε να φύγει ως ελεύθερος από το τριφύλλι, είτε για την Κόνιασπορ, είτε για την Σταντάρ Λιέγης που έδειχνε και πάλι ενδιαφέρον για την απόκτηση του.

Παράλληλα υπήρχε και το επεισόδιο με τους "εκβιασμούς" του Νταλίν προς την πλευρά του Παναθηναϊκού ότι ο Χουλτ δεν είχε πρόβλημα να αποσύρει την προσφυγή του αρκεί να είχε μια αύξηση αποδοχών στο τριφύλλι και επέκταση του συμβολαίου του για έναν χρόνο ακόμα.

Οι πράσινοι έβαλαν όλα τα ενδεχόμενα κάτω, τα ζύγισαν, το σκέφτηκαν και υπολογίζοντας πως πρόκειται για έναν από τους ποιοτικότερους παίκτες που πλέον βρίσκονται στο ρόστερ και ένα χρήσιμο εργαλείο στα χέρια του Μαρίνου Ουζουνίδη πήραν την απόφαση να του καταθέσουν νέα πρόταση συνεργασίας.

Μια πρόταση με την οποία οι ετήσιες αποδοχές του είχαν αύξηση μεγαλύτερη των 100.000 ευρώ ενώ ενώ γινόταν επέκταση στο συμβόλαιο του μέχρι το 2020.

Η πλευρά του Χουλτ επρόκειτο να απαντήσει στην πρόταση των πράσινων στην διάρκεια της Παρασκευής, όπως και έγινε, και μάλιστα η απάντηση ήταν θετική με τον Σουηδό άσο να συμφωνεί προφορικά με το τριφύλλι. Το σήριαλ έλαβε τέλος και είχε μάλιστα και happy end για τον Παναθηναϊκό.

Τις επόμενες μέρες αναμένεται να πέσουν οι υπογραφές και η οριστική ανακοίνωση της συμφωνίας ενώ παράλληλα ο Χουλτ θα αποσύρει την προσφυγή του η οποία επρόκειτο να εκδικαστεί την Δευτέρα.

ΠΡΟΤΑΘΗΚΕ Ο ΝΤΕΜΙΡ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΧΑΜΗΛΑ ΣΤΗ ΛΙΣΤΑ

Να σημειώσουμε, πως λίγο μετά την συμφωνία του Παναθηναϊκού με τον 27χρονο μπακ, στην Σουηδία υπήρξε δημοσίευμα της ιστοσελίδας " 24malmo.se" το οποίο ανέφερε πως οι «πράσινοι» εξετάζουν την περίπτωση του διεθνούς Σουηδού αριστερού μπακ, Ερντίν Ντεμίρ, ο οποίος αγωνίζεται στη βελγική Μπέβερεν.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Ντεμίρ έχει όντως προταθεί στο τριφύλλι, αλλά δεν είναι στις πρώτες επιλογές για τον ποδοσφαιριστή που θα αποτελέσει το… μπακ-απ του Χουλτ στην αριστερή πλευρά. Ο Παναθηναϊκός είναι σε συζητήσεις με δύο άλλες περιπτώσεις και σύντομα αναμένονται εξελίξεις στοσυγκεκριμένο μεταγραφικό «μέτωπο» καθώς "καίγεται" για να αποκτήσει έναν αριστερό οπισθοφύλακα.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ