ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Πριμ 500.000 ευρώ από Αλαφούζο

Πριμ 500.000 ευρώ από Αλαφούζο
INTIME SPORTS

Η σίγουρη πρόκριση του Παναθηναϊκού στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ θα επιφέρει στους παίκτες της ομάδας 500.000 ευρώ πριμ από τον Γιάννη Αλαφούζο.

Ο Παναθηναϊκός έκανε το καθήκον του και νίκησε την Μάδεργουελ με 3-0 στο ΟΑΚΑ, εξασφαλίζοντας έτσι την πρόκριση του στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ, ενώ έχει ελπίδες και για συμμετοχή στο Τσάμπιονς Λιγκ της νέας περιόδου.

Εκείνο που δεν γνωρίζαμε ωστόσο είναι πως ο ηγέτης της Παναθηναϊκής Συμμαχίας, Γιάννης Αλαφούζος, είχε υποσχεθεί πριμ στους παίκτες της ομάδας.

Αυτό ανέρχεται σε 500.000 ευρώ και οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού αναμένεται να το εισπράξουν κατά τη διάρκεια της σεζόν.

Σε περίπτωση πρόκρισης στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, δεν γνωρίζουμε αν υπάρχει κάποια άλλου είδους συμφωνία, πάντως με αυτές τις κινήσεις είναι βέβαιο πως ο Γιάννης Αλαφούζος έχει κερδίσει τους παίκτες των πράσινων.

Εσείς διαβάστε: α βρήκαν σε όλα Παναθηναϊκός και Κουίνσι, Φερέιρα: "Σημαντική η παρουσία μας στην Ευρώπη", Τα γκρουπ δυναμικότητας του Τσάμπιονς Λιγκ, Καρνέζης: "Δεν φοβόμαστε κανέναν", Αλαφούζος: "Πάμε καλά αλλά υπάρχουν... ζημιές προηγούμενων χρόνων".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ