ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Πράνιτς: "Να ματώσουμε, να πεθάνουμε για το διπλό"

Πράνιτς: "Να ματώσουμε, να πεθάνουμε για το διπλό"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Ντανιέλ Πράνιτς τόνισε ότι ο Παναθηναϊκός έχει ένα μεγάλο παιχνίδι στο Καραϊσκάκη και πρέπει να κάνει τα πάντα για να νικήσει τον Ολυμπιακό.

Για άλλη μία φορά ο Ντανιέλ Πράνιτς αναγνώρισε ότι η σεζόν δεν μπορεί να σωθεί για τον Παναθηναϊκό, όμως οι παίκτες έχουν υποχρέωση να κάνουν ότι μπορούν για να νικήσουν τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ντανιέλ Πράνιτς στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ:

Για τη διαφορά που έφερε τη νίκη σε σύγκριση με τα προηγούμενα ματς: "Το ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό. Ήταν η κόρη μου εδώ και με ρωτούσε πότε θα νικήσουμε. Αυτό που χρειάζεται το ποδόσφαιρο είναι να σκοράρεις. Μετουσιώσαμε τις ευκαιρίες μας σε γκολ και νικήσαμε".

Για τον τρόπο που έπαιξε ο Παναθηναϊκός: "Είναι φυσιολογική μια τέτοια εικόνα όταν παίζεις στο γήπεδό σου και είσαι μια μεγάλη ομάδα όπως ο Παναθηναϊκός. Σε τέτοια παιχνίδια πρέπει να ρισκάρεις. Πάντα πρέπει να νικάς σε εντός έδρας ματς. Αυτό θέλαμε και αυτό κάναμε. Έχουμε μπροστά μας ένα μεγάλο παιχνίδι, ξέρουμε την κρισιμότητά του και είναι καλό ότι πάμε με καλή ψυχολογία, μετά τη σημερινή νίκη".

Για το ντέρμπι με τονΟλυμπιακό:" Η σεζόν έχει εξελιχθεί απογοητευτικά και για εμάς και για τους φιλάθλους μας. Πρέπει να τα δώσουμε όλα, να ματώσουμε, να πεθάνουμε στο γήπεδο για να πάρουμε τη νίκη. Δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι διαφορετικό, έτσι που έχουν γίνει τα πράγματα. Από την αρχή της σεζόν δεν αντιδράσαμε καλά και μετά ήταν δύσκολο να επιστρέψουμε. Προσπαθούμε πολύ σε κάθε ματς. Μόνο εμείς ξέρουμε πόσο σκληρά δουλεύουμε. Το ερχόμενο παιχνίδι είναι πολύ σημαντικό για όλους, τουλάχιστον για να δώσουμε χαρά στους φιλάθλους μας".

PHOTO CREDIT: ACTION IMAGES

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ