ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Πογιέτ: "Ο Μαυρίας έχει μέλλον στη Σάντερλαντ"

Πογιέτ: "Ο Μαυρίας έχει μέλλον στη Σάντερλαντ"

Ο Γκουστάβο Πογιέτ υπογράμμισε ότι ο Χάρης Μαυρίας χρειάζεται χρόνο συμμετοχής προκειμένου να κριθεί αγωνιστικά και άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο παραμονής του στη Σάντερλαντ.

Το μέλλον του Χάρη Μαυρία στη Σάντερλαντ εξαρτάται από τον ίδιο, ήταν η τοποθέτηση του Γκουστάβο Πογιέτ σε σχετική ερώτηση που δέχτηκε από δημοσιογράφο της ιστοσελίδας sunderlandecho.com.

Ο προπονητής της αγγλικής ομάδας εξήγησε γιατί προέκρινε το δανεισμό του 21χρονου εξτρέμ και προσπάθησε να συμμαζέψει τα σενάρια ότι δεν τον υπολογίζει καθόλου.

"Εξαρτάται από τον ίδιο εάν έχει μέλλον στη Σάντερλαντ. Χρειάζεται να παίξει. Δηλαδή να τον δω να αποδίδει καλά και να βελτιώνεται. Ο μόνος τρόπος να τον κρίνω είναι να παίξει βασικός σε πέντε-έξι συνεχόμενα παιχνίδια. Αλλά αυτό δεν μπορούσε να συμβεί εδώ, ήταν αδύνατο" ήταν το σχόλιο του Πογιέτ.

Πάντως, παρά τη δήλωση του Ουρουγουανού προπονητή, ο Άγγλος δημοσιογράφος στο ρεπορτάζ του, υποστηρίζει ότι ο Μαυρίας δύσκολα θα παραμείνει στη Σάντερλαντ την τελευταία σεζόν του συμβολαίου του, το οποίο ολοκληρώνεται τον Ιούνιο του 2016.

Όσο για τον Παναθηναϊκό, ο ρεπόρτερ αναφέρει ότι παρά τα οικονομικά του προβλήματα, θα προσπαθήσει να αποκτήσει τα δικαιώματα του Μαυρία το προσεχές καλοκαίρι, κάτι που δεν κατάφερε στις πρόσφατες διαπραγματεύσεις.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ