ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Πλησιάζει Ιβάνοφ ο Παναθηναϊκός

Πλησιάζει Ιβάνοφ ο Παναθηναϊκός

Στην απόκτηση του διεθνή Βούλγαρου κεντρικού αμυντικού Ιβάν Ιβάνοφ είναι πολύ πιθανό να προχωρήσει ο Παναθηναϊκός. Ο 28χρονος αριστεροπόδαρος στόπερ είναι ψηλά στη λίστα των υποψήφιων για τη συγκεκριμένη θέση.

Η ενίσχυση στο κέντρο άμυνας είναι ένα ζητούμενο για τον Παναθηναϊκό την τρέχουσα μεταγραφική περίοδο και σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, στο "τριφύλλι" έχουν καταλήξει στην επιλογή τους.

Από τις περιπτώσεις που ήταν στα υπόψιν μοιάζει να προκρίνεται αυτή του Ιβάν Ιβάνοφ, του Βούλγαρου διεθνή (40 συμμετοχές, 3 γκολ) στόπερ που αγωνίστηκε το τελευταίο εξάμηνο με τη φανέλα της Λοκομοτίβ Πλόβντιβ.

Ο 28χρονος (25/2/1988) στόπερ έχει συμβόλαιο με τον σύλλογο έως το καλοκαίρι του 2017 και η χρηματιστηριακή του αξία κυμαίνεται στο 1,5 εκατομμύριο ευρώ. Το 2014 υπέστη ρήξη χιαστών και την περσινή σεζόν μπήκε ξανά σε αγωνιστικούς ρυθμούς, πραγματοποιώντας συνολικά 16 συμμετοχές, τις 9 με τη νυν ομάδα του.

Στο παρελθόν έχει φορέσει με ξεχωριστή επιτυχία τη φανέλα των Παρτίζαν Βελιγραδίου (83 συμ., 10 γκολ), ΤΣΣΚΑ Σόφιας (36 συμ., 3 γκολ), Αλάνια Βλαδικαβκάζ (28 συμ., 2 γκολ), ενώ έχει κάνει ένα πέρασμα και από την Ελβετία με τα χρώματα της Βασιλείας (18 συμ.).

Έχει εμπειρία από ευρωπαϊκές διοργανώσεις, καθώς έχει συμμετάσχει σε αγώνες του Champions και του Europa League, ενώ μέχρι τον τραυματισμό του προ διετίας αποτελούσε αναντικατάστατο μέλος της Εθνικής Βουλγαρίας.

Επιβεβαίωση και από την πράσινη ΠΑΕ

Από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός μάλιστα επιβεβαίωσαν πως ο Βούλγαρος είναι ένας από τους παίκτες που απασχολεί τους πράσινους αλλά παράλληλα εξετάζονται και κάποιες άλλες περιπτώσεις σχετικά με την ενίσχυση της πράσινης άμυνας που εξετάζονται παράλληλα. .

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Στις αρχές Ιουλίου επιστρέφει ο Μπέργκ στον Παναθηναϊκό
Τρία φιλικά στο Τέγκελεν ο Παναθηναϊκός
Συμφώνησε με την Βίρτσμπουργκερ Κίκερς ο Λαγός
Εν αναμονή του Ζιλμπέρτο στον Παναθηναϊκό
TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ