ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Τρία φιλικά στο Τέγκελεν ο Παναθηναϊκός

Τρία φιλικά στο Τέγκελεν ο Παναθηναϊκός
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Επισημοποιήθηκαν τα φιλικά που θα δώσει ο Παναθηναϊκός στο δεκαήμερο που θα βρεθεί στο Τέγκελεν την Ολλανδίας.

Έγινε γνωστό το πλήρες πρόγραμμα του βασικού σταδίου προετοιμασίας του Παναθηναϊκού αλλά και τα φιλικά που θα δώσουν οι πράσινοι κατά την παραμονή τους στο Τέγκελεν της Ολλανδίας.

Το τριφύλλι θα αναχωρήσει την Τετάρτη (29/6) για την Ολλανδία όπου θα δώσει τρεις φιλικές αναμετρήσεις κόντρα σε Αλεμάνια Άαχεν, Σιλφόλντε και Οσμάνιλσπορ. Μάλιστα και τα τρία φιλικά θα μεταδοθούν τηλεοπτικά από τα κανάλια της NOVA.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

"Οριστικοποιήθηκαν το βασικό στάδιο της προετοιμασίας και το πρόγραμμα των φιλικών αγώνων που θα γίνουν στην Ολλανδία.

Στο Τέχελεν της Ολλανδίας θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της καλοκαιρινής προετοιμασίας του Παναθηναϊκού, από τις 29 Ιουνίου έως τις 8 Ιουλίου. Παράλληλα, στο διάστημα αυτό, η ομάδα μας θα δώσει και τρία φιλικά παιχνίδια.

Το πρόγραμμα των αναμετρήσεων:

01/07 Παναθηναϊκός-Αλεμάνια Άαχεν, Τέχελεν, 18:00

03/07 Παναθηναϊκός-Σιλφόλντε, Τέχελεν, 18:00

07/07 Παναθηναϊκός-Οσμάνιλσπορ, Τέχελεν, 18:00

* Οι ώρες είναι τοπικές".

Η πρώτη αντίπαλος του Παναθηναϊκού η Αλεμάνια Άαχεν είναι μια ιστορική ομάδα που όμως πλέον αγωνίζεται στην 4η κατηγορία της Γερμανίας και πέρσι τερμάτισε στην 7η θέση με 56 βαθμούς. Όσο για την δεύτερη αντίπαλο, την Σιλφόλντε, είναι μια ερασιτεχνική ομάδα από την Ολλανδία. Το πιο δυνατό παιχνίδι θα είναι φυσικά το τρίτο, κόντρα στην Οσμανιλσπόρ, την ομάδα από την Τουρκία που πέρσι τερμάτισε στην 5η θέση με 52 βαθμούς.

Παράλληλα ο Παναθηναϊκός ψάχνει και άλλα φιλικά παιχνίδια καθώς τελικά δεν θα βρεθεί στη Γερμανία για να λάβει μέρος σε ένα τουρνουά που θα γινόταν εκεί. Αντίθετα όλα δείχνουν πως θα δώσει ένα ματς κόντρα στη Φενέρμπαχτσέ στην Τουρκία και ψάχνει και ένα ακόμη φιλικό στην Ελλάδα σαν πρόβα τζενεράλε πριν το πρώτο Ευρωπαϊκό ματς της σεζόν.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ