ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Πίντο: "Υπάρχει η πιθανότητα να πάω στον ΠΑΟ"

Πίντο: "Υπάρχει η πιθανότητα να πάω στον ΠΑΟ"

Την πιθανότητα και την επιθυμία να αγωνιστεί στον Παναθηναϊκό, εξέφρασε με δηλώσεις του ο Αντρέ Πίντο. Ο 22χρονος αμυντικός της Ολιανένσε υποστήριξε πως οι δύο ομάδες είναι σε επαφές.

Την επιθυμία του να αγωνιστεί στον Παναθηναϊκό, εξέφρασε ο κεντρικός αμυντικός Αντρέ Πίντο τονίζοντας πως η ελληνική ομάδα είναι ένας μεγάλος σύλλογος.

Ο Πορτογάλος άσος μίλησε στον Novasports FM 94,6 για το ενδιαφέρον της ελληνικής ομάδας αλλά και το γεγονός πως οι δύο σύλλογοι είναι σε επαφές.

Ο 22χρονος κεντρικός αμυντικός, που έχει προταθεί από τον Ζεσουάλδο Φερέιρα στην διοίκηση της "πράσινης" ΠΑΕ και ανήκει στην Πόρτο, αγωνίζεται ως δανεικός στην Ολιανένσε.

"Υπάρχει η πιθανότητα να πάω στον Παναθηναϊκό, αλλά δεν ξέρω πώς θα τελειώσει το θέμα" τόνισε αρχικά ο Πορτογάλος και συμπλήρωσε:

"Φυσικά και θα ήθελα να έρθω στον Παναθηναϊκό, είναι ένας μεγάλος σύλλογος, ενώ γνωρίζω και τον Ζεσουάλδο Φερέιρα. Όμως αυτή τη στιγμή παραμένω παίκτης της Ολιανένσε και δεν είναι σωστό να πω κάτι παραπάνω.

Οι δύο ομάδες είναι σε συζητήσεις κι εγώ περιμένω. Δεν έχω κανένα πρόβλημα να έρθω στην Ελλάδα. Το θέμα είναι να τα βρουν οι δύο ομάδες μεταξύ τους" ήταν το σχόλιο του κεντρικού αμυντικού που είναι στο στόχαστρο των "πράσινων".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ