ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Πήγε Παιανία ο Λέτο

Πήγε Παιανία ο Λέτο
INTIME SPORTS

Ο Σεμπαστιάν Λέτο βρέθηκε στις προπονητικές εγκαταστάσεις της Παιανίας όπου και είχε συνομιλία με τον γιατρό Παναγιώτη Κουλουμέντα. Διαβάστε λεπτομέρειες.

Ο Σεμπαστιάν Λέτο βρίσκεται εδώ και λίγες ημέρες στην Ελλάδα κάνοντας ένα διάλειμμα από την αποθεραπεία του στη Μπολοόνια, και τη Μεγάλη Τετάρτη επέλεξε να να επισκεφτεί τις εγκαταστάσεις της Παιανίας.

Ο Αργεντινός επιθετικός και πρώτος σκόρερ της ομάδας τη φετινή σεζόν (15 γκολ) έφτασε στο προπονητικό κέντρο των " πρασίνων" γύρω στη 1.30 μετά το μεσημέρι, χωρίς να προλάβει να παρακολουθήσει από κοντά την προπόνηση των συμπαικτών του αφού είχε μόλις ολοκληρωθεί.

Ωστόσο, πρόλαβε ορισμένους από τους συμπαίκτες του, οι οποίοι δεν είχαν αποχωρήσει και συνομίλησε μαζί τους. Κατόπιν, συζήτησε για αρκετή ώρα με τον γιατρό Παναγιώτη Κουλουμέντα, τον οποίο ενημέρωσε για την πορεία της αποθεραπείας του και για τα στάδια που έπονται.

Όσοι τον είδαν, ανέφεραν ότι ο Λέτο βρίσκεται σε καλή ψυχολογική κατάσταση, αλλά εξέφραζε τη στεναχώρια του για την κατάληξη της χρονιάς που βρίσκει το " τριφύλλι" χωρίς κάποιον τίτλο και την πικρία του και με εκείνον ανήμπορο να βοηθήσει στο δεύτερο γύρο λόγω του τραυματισμού του.

Να σημειωθεί ότι εντός των επομένων ημερών, ο 25χρονος άσος αναμένεται να αναχωρήσει για Αργεντινή.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ