ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ανάσα από τα τηλεοπτικά και η ελπίδα του Λέτο

Ανάσα από τα τηλεοπτικά και η ελπίδα του Λέτο
Λέτο INTIME SPORTS

Στον Παναθηναϊκό περιμένουν την τελευταία δόση του τηλεοπτικού συμβολαίου για να κλείσουν κάποιες τρύπες και την εξέλιξη της αποθεραπείας του Λέτο με την ελπίδα να τον πουλήσουν.

Χρήματα στο ταμείο του Παναθηναϊκού υπάρχουν ελάχιστα και μάλιστα τα περισσότερα από αυτά πήγαν για τους μισθούς των υπαλλήλων της ΠΑΕ, όπως και για τα λειτουργικά έξοδα της ομάδας.

Έτσι οι άνθρωποι που έχουν παραμείνει στην εταιρεία και διαχειρίζονται την ΠΑΕ περιμένουν πως και πως την τελευταία δόση από το τηλεοπτικό συμβόλαιο, έτσι ώστε να κλείσουν όσο το δυνατόν περισσότερες τρύπες μπορούν.

Μέσα στο επόμενο διάστημα οι πράσινοι θα εισπράξουν τα υπόλοιπα χρήματα από το τηλεοπτικό συμβόλαιο της NOVA και μάλιστα γίνεται προσπάθεια να υπάρξει διακανονισμός με τις ομάδες στις οποίες οφείλει χρήματα η ΠΑΕ, με επιχείρημα μέρος των χρημάτων που θα μπουν στα πράσινα ταμεία.

Αυτό βέβαια θα καθυστερήσει λίγο καιρό, αφού στην Γενική Συνέλευση της 18ης Απριλίου θα ξεκαθαρίσει και το μέλλον της ΠΑΕ Παναθηναϊκός και το αν θα πάμε σε διοίκηση πρωτοδικείου.

Ελπίδα ο Λέτο

Η αλήθεια είναι πως ο Αργεντινός τραυματίστηκε στο χειρότερο σημείο για τον Παναθηναϊκό τόσο αγωνιστικά όσο και οικονομικά! Όλοι περίμεναν πως στο τέλος της σεζόν θα έφευγε από την ομάδα και θα έφερνε καλά χρήματα στα πονεμένα ταμεία, όμως με τις παρούσες συνθήκες αυτό μοιάζει δύσκολο.

Αν ο Λέτο ξεπεράσει τις ενοχλήσεις και είναι έτοιμος στα τέλη Μαΐου, τότε θα δοκιμάσει την τύχη του στο εξωτερικό. Σε περίπτωση που χρειαστεί εγχείρηση, τότε θα παραμείνει στους πράσινους και τη νέα σεζόν.

Εσείς διαβάστε επίσης για τις αντιδράσεις των οργανωμένων κατά του Γιάννη Βαρδινογιάννη, την τιμωρία των Κατσουράνη, Σιμάο και Βύντρα, όπως και τις δηλώσεις του Σεμπαστιάν Λέτο.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ