ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Άρχισαν οι αντιδράσεις των οργανωμένων κατά του Γιάννη Βαρδινογιάννη

Άρχισαν οι αντιδράσεις των οργανωμένων κατά του Γιάννη Βαρδινογιάννη

Με πανό και πλακάτ στους συνδέσμους της Αθήνας και της επαρχίας αλλά και συνθήματα στους τοίχους οι οπαδοί του Παναθηναϊκού ζητάνε την απομάκρυνση του Γιάννη Βαρδινογιάννη από την πράσινη ΠΑΕ.

Από την 1η Απριλίου όταν και πραγματοποιήθηκε η συνέλευση των οπαδών του Παναθηναϊκού στον "Τάφο του Ινδού" οι οργανωμένοι φίλοι του Τριφυλλιού είχαν αποφασίσει να αρχίσουν να κλιμακώνουν την αντίδραση τους κατά του Γιάννη Βαρδινογιάννη.

Για τους φίλους των πράσινων ο μεγαλομέτοχος είναι ο μεγαλύτερος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, κατέχει το 54.7%, είναι ο φταίχτης της όλης κατάστασης.

Οι πρώτες αντιδράσεις έρχονται με πανό, πλακάτ και συνθήματα σε όλη την Αθήνα αλλά και την επαρχία ενώ όλοι θα θυμούνται πως πριν από το ματς του μπασκετικού Παναθηναϊκού με την Μακάμπι είχε υπάρξει και διαμαρτυρία έξω από την Motor Oil.

Άρχισαν οι αντιδράσεις των οργανωμένων κατά του Γιάννη Βαρδινογιάννη

Οι οπαδοί του Παναθηναϊκού ζητάνε την απομάκρυνση του Γιάννη Βαρδινογιάννη και επιπλέον να αναλάβει τις ευθύνες που του αναλογούν για την περιβόητη πλέον ΓΗΠΕΛ.

Στα περισσότερα κλαμπ του Ενιαίου Φορέα στην Αθήνα αλλά και στην επαρχία υπάρχει πλέον και από ένα πανό που καλεί τον Τζίγγερ να αποχωρήσει αναλαμβάνοντας μαζί και τις όποιες ευθύνες του αναλογούν από το πρότζεκτ του Βοτανικού.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ