ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Πάει "καθαρός" στα πλέι οφ ο Παναθηναϊκός

Πάει "καθαρός" στα πλέι οφ ο Παναθηναϊκός
INTIME SPORTS

Οι Κατσουράνης, Σιμάο, Βύντρα και Ρούντολφ που συμπλήρωσαν κίτρινες κάρτες στο ματς με τον Πανιώνιο θα εκτίσουν την ποινή τους κόντρα σε Αστέρα Τρίπολης και Παναιτωλικό.

Ο Παναθηναϊκός επιδίωξε να πάει "καθαρός" από τιμωρίες και απουσίες ποδοσφαιριστών του λόγω καρτών στα πλέι οφ και όπως όλα δείχνουν θα το καταφέρει.

Αυτό καθώς και οι τέσσερις πράσινοι οι οποίοι αντίκρισαν κίτρινη κάρτα στο ματς με τον Πανιώνιο θα εκτίσουν την ποινή τους πριν την έναρξη των πλέι οφ.

Στο ματς με τους "κυανέρυθρους" οι Σιμάο, Κατσουράνης αντίκρισαν την 10η τους κάρτα την φετινή σεζόν και οι Βύντρα και Ρούντολφ την 4η.

Κάτι το οποίο σημαίνει πως οι δυο πρώτοι έπρεπε να λείψουν από δυο από τα επόμενα τέσσερα ματς και οι Βύντρα και Ρούντολφ από ένα από τα επόμενα τέσσερα.

Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα αποφάσισε ώστε και οι τέσσερις να χάσουν την αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης ενώ οι Κατσουράνης και Σιμάο θα λείψουν και από το ματς της τελευταίας αγωνιστικής με τον Παναιτωλικό.

Η σχετική ανακοίνωση της πράσινης ΠΑΕ αναφέρει:

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει ότι οι ποδοσφαιριστές Κώστας Κατσουράνης και Σιμάο Μάτε Τζούνιορ θα εκτίσουν την ποινή αποκλεισμού δύο αγωνιστικών, λόγω συμπλήρωσης του ορίου των 10 κίτρινων καρτών, στους αγώνές της 29ης (Αστέρας Τρίπολης) και της 30ης αγωνιστικής (Παναιτωλικός).

Επίσης, οι ποδοσφαιριστές Λουκάς Βύντρα και Γκέργκελι Ρούντολφ, οι οποίοι συμπλήρωσαν το όριο των 4 κίτρινων καρτών θα εκτίσουν την ποινή αποκλεισμού μίας αγωνιστικής στον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης (29η αγωνιστική).

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ