ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Πηγαδάκι του Αλαφούζου με τους φίλους του Παναθηναϊκού

Πηγαδάκι του Αλαφούζου με τους φίλους του Παναθηναϊκού
INTIME SPORTS

Ο Γιάννης Αλαφούζος σε πηγαδάκι που είχε με τους φίλους του Παναθηναϊκού υποστήριξε πως θα συνεχίσει να στηρίζει τον Φερέιρα, μίλησε για το δάνειο που θα πάρει η πράσινη ΠΑΕ και αναφέρθηκε και στους παίκτες του Τριφυλλιού.

Οι φίλοι του Τριφυλλιού, γεμάτοι αγωνία, μόλις είδαν τον πρόεδρο της ΠΑΕ και της "Παναθηναϊκής Συμμαχίας" τον προσέγγισαν με ειρηνικές διαθέσεις και του εξέφρασαν τις απόψεις τους.

Είχαν μαζί του ένα πηγαδάκι το οποίο κράτησε περίπου είκοσι λεπτά με τον Αλαφούζο να τους απαντάει σε όλες τους τις ερωτήσεις και να συζητάει μαζί τους.

"Σε στηρίζουμε, το βλέπεις. Θα είμαστε δίπλα σου. Αλλά κάνε και εσύ όσο πιο γρήγορα μπορείς κάποιες κινήσεις, για να φανούν οι αλλαγές στην ομάδα σε όλα τα επίπεδα" του ανέφεραν αρχικά. Ο Αλαφούζος τους απάντησε: "Προσπαθούμε, υπάρχουν πολλά θέματα που πρέπει να λύσουμε. Πάντως καταβάλλουμε μεγάλη προσπάθεια".

Έπειτα, του τόνισαν ότι επιθυμούν την παραμονή του Φερέιρα: "Όπως στηρίζουμε εσένα, στηρίζουμε και τον Φερέιρα". Ο Αλαφούζος συμφώνησε με την άποψη τους: "Και εγώ τον στηρίζω, το έχετε δει με τις πράξεις μου. Ακόμα και σε κόντρα σε μερίδα του κόσμου, που αρχίζει να έχει μία αντίθετη άποψη για αυτόν. Τον στηρίζω γιατί τον πιστεύω".

Κατόπιν, του μετέφεραν τα παράπονα τους για τους ποδοσφαιριστές: "Τι θα γίνει με τους ποδοσφαιριστές; Κάτι που πρέπει να κάνετε, φαίνονται αδιάφοροι, βάλτε κάποιον να τους μιλήσει. Έναν γενικό αρχηγό, κάποιον".

Ο Αλαφούζος απέδωσε ένα μερίδιο των κακών εμφανίσεων στην καθυστέρηση των πληρωμών: "Και εγώ βλέπω ότι δεν αποδίδουν σύμφωνα με τις δυνατότητες που έχουν. Ίσως να παίζει ρόλο το οικονομικό, γιατί είναι απλήρωτοι. Δεν είμαστε τυπικοί σε κάποιους διακανονισμούς που είχαμε. Για αυτό θέλουμε να κλείσουμε αυτό το κομμάτι και ας ελπίσουμε ότι θα τελειώσει έτσι. Δεν θέλω να πιστεύω ότι κάποιος έχει πρόβλημα με τον Φερέιρα".

Οι οπαδοί ζήτησαν πληροφορίες για την οικονομική κατάσταση της ΠΑΕ, προκειμένου να έχουν οι ίδιοι άποψη για το τι ισχύει και ο Αλαφούζος τους έκανε μία πρόχειρη ενημέρωση: "Φέτος τα έσοδα μας υπολογίζονται στα 25 εκατομμύρια και τα έξοδα μας στα 28 εκατομμύρια. Οπότε λείπουν 3. Με την ΑΜΚ που τρέχει, είμαστε ίσα βάρκα, ίσα πανιά. Πιστεύω ότι θα μπουν και άλλα χρήματα στη συνέχεια, που θα μας βοηθήσουν να μειώσουμε το έλλειμμα που είναι 27 εκατομμύρια ευρώ από τα προηγούμενα χρόνια. Θα πάρουμε και ένα δάνειο 5 εκατομμυρίων ευρώ, οπότε στο τέλος της σεζόν θα έχουμε 22 εκατομμύρια και ένα δάνειο που πρέπει να αποπληρώνουμε".

Στη συνέχεια, τον παρότρυναν να κάνει ότι μπορεί για την ομάδα και ο Αλαφούζος τους επισήμανε: "Κοιτάζω τρόπους για να μεγιστοποιήσω τα έσοδα της ΠΑΕ. Από τα κέρδη από τα εισιτήρια, τα μισά δεν καταλήγουν σε μας. Πρέπει να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε για αυτό. Από διάφορες έρευνες που κάναμε με ξένες ομάδες, όπως η Μπενφίκα, είδαμε ότι φέτος θέσπισε ένα μίνι διαρκείας έξι αγώνων με άλλα δώρα για τους φιλάθλους της, στο οποίο έκανε 27.000 πωλήσεις. Κοιτάμε διάφορα, ώστε να μπορεί η ομάδα να προσφέρει στον κόσμο και παράλληλα να παίρνει".

Τέλος, οι οπαδοί του έκαναν κάποια παράπονα για τους ποδοσφαιριστές και για κάποια γεγονότα, που κατά τη γνώμη τους ζημιώνουν την ομάδα.

Τα είπαν και με τον Κωνσταντίνου

Οι ίδιοι οπαδοί του Τριφυλλιού λίγη ώρα πριν συνομίλησαν για αρκετή ώρα και με τον Βασίλη Κωνσταντίνου ο οποίος είχε εξέλθει της αίθουσας όπου διεξαγόταν το Δ.Σ. Ο "αγριόγατος" άκουσε τους οπαδούς του Παναθηναϊκού και τα όσα είχαν να του πουν προσπαθώντας να απαντήσει σε όλες τους τις ερωτήσεις.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ