ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Πρόεδρος του Παναθηναϊκού ο Αλαφούζος

Πρόεδρος του Παναθηναϊκού ο Αλαφούζος
INTIME SPORTS

Το ΔΣ του Παναθηναϊκού ολοκληρώθηκε και ο Γιάννης Αλαφούζος ανέλαβε την προεδρία, με αντιπροέδρους τους Παναγόπουλο, Πολέμη, Κωνσταντίνου. Ειδικός σύμβουλος ο Γόντικας.

Η προαναγγελθείσα ανάληψη της προεδρίας της ΠΑΕ από τον Γιάννη Αλαφούζο υλοποιήθηκε στο ΔΣ της Τρίτης 25 Σεπτεμβρίου.

Ο πρόεδρος της "Παναθηναϊκής Συμμαχίας" εκλέχτηκε πρόεδρος από τα υπόλοιπα μέλη και πλέον θα κινεί επίσημα τα νήματα στον Παναθηναϊκό. Αν και έτσι και αλλιώς, αυτός ήταν ο οποίος έλαβε όλες τις σημαντικές αποφάσεις για την ομάδα έως τώρα.

Όπως επίσης είχε προαναγγελθεί, ο Χρήστος Παναγόπουλος ανέλαβε θέση αντιπροέδρου αντικαθιστώντας τον Στράτο Σωπήλη, ενώ παρέμειναν στη θέση τους οι Λεωνίδας Πολέμης και Βασίλης Κωνσταντίνου. Ο Κώστας Ελευθεράκης συνεχίζει ως τεχνικός σύμβουλος, ενώ ο Δημήτρης Γόντικας ορίστηκε σύμβουλος του προέδρου.

Ως 20ο μέλος ορίστηκε ο Νίκος Μακρόπουλος, γιος του προέδρου του Ερασιτέχνη, Αχιλλέα. Τέλος, συμπληρώθηκε στο ΔΣ της ΓΗΠΕΛ, όπου πρόεδρος είναι ο Γιάννης Παναγιωτίδης και το συμπληρώνουν ο μηχανικός Σάββας Παπαδόπουλος και οι Ηρειώτης, Σωπήλης, Γεωργίου και Μπούτσικας.

Η χαρακτηριστική ανακοίνωση αναφέρει: "Κατά τη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ που προηγήθηκε λήφθηκαν οι ακόλουθες αποφάσεις:

  • Τη θέση του Προέδρου ανέλαβε ο κ. Ι. Αλαφούζος μέχρι τη διεξαγωγή της Γενικής Συνέλευσης της «Παναθηναϊκής Συμμαχίας 2012». Το Διοικητικό Συμβούλιο ευχαρίστησε θερμά για την προσφορά του στην ομάδα τον απερχόμενο Πρόεδρο, κ. Γόντικα, ο οποίος παραμένει μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου και της Διοικούσας Επιτροπής.
  • Στις θέσεις των αντιπροέδρων επανεξελέγησαν οι κκ. Πολέμης Λ. και Κωνσταντίνου Β., ενώ εξελέγη επίσης ο κ. Παναγόπουλος Χρ.
  • Ο κ. Νίκος Μακρόπουλος εξελέγη μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου σε αντικατάσταση του κ. Α. Καμάρα.

Όλες οι παραπάνω αποφάσεις υπήρξαν ομόφωνες".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ