ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Πέτριτς: "Η Λεωφόρος θα φλέγεται"

Πέτριτς: "Η Λεωφόρος θα φλέγεται"
INTIME SPORTS

Σίγουροι για την πρόκριση εμφανίστηκαν οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού με τον Πέτριτς να στέκεται στην καυτή ατμόσφαιρα που θα υπάρχει στην ρεβάνς.

Την αισιοδοξία τους πως ο Παναθηναϊκός θα πάρει την πρόκριση εύκολα ή δύσκολα στην ρεβάνς της Λεωφόρου εξέφρασαν οι περισσότεροι παίκτες του τριφυλλιού μετά το τέλος της αναμέτρησης σε δηλώσεις τους στους εκπροσώπους τους Τύπους.

Όλοι τους στάθηκαν και στην δύναμη της Λεωφόρου Αλεξάνδρας με τον Μλάντεν Πέτριτς να χρησιμοποιεί την πιο χαρακτηριστική ατάκα.

Ο Κροάτης ξεκίνησε τις δηλώσεις του λέγοντας:

"Νομίζω ότι στο πρώτο ημίωρο του πρώτου μέρους παίξαμε πιο αμυντικά, τους δείξαμε σεβασμό. Στο δεύτερο μέρος ήμασταν καλύτεροι αλλά ήμασταν άτυχοι, ίσως ήταν και έλλειψη συγκέντρωσης σε κάποια σημεία. Όμως αυτός ήταν ο πρώτος επίσημος αγώνας για εμάς σε αντίθεση με την Σταντάρ άρα θεωρώ ότι το 0-0 ήταν ένα καλό αποτέλεσμα".

Και συνέχισε:

"Δεν μπορώ να υποσχεθώ τίποτα συγκεκριμένο. Θα κάνουμε το καλύτερο Η Λεωφόρος θα καίει και οι οπαδοί μας θα μας στηρίξουν για να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα".

Για τη δική του παρουσία στην προετοιμασία είπε:
"Νομίζω ότι ήταν σημαντικό ότι μετείχα στην προετοιμασία. Προσβλέπω σε καλά αποτελέσματα και ότι θα πάμε καλά και στην Ευρώπη. Τότε τα πράγματα θα είναι πιο δύσκολα αλλά σίγουρα θα υπάρξουν ευκαιρίες για όλους μας. Γνωριζόμαστε καλά σαν ομάδα και μπορούμε να έχουμε καλά αποτελέσματα".

Σε ερώτηση για το πότε θα είναι σε θέση να μιλήσει ελληνικά είπε:
"Ελπίζω να μπορέσουμε να το κάνουμε αυτό στο τέλος της σεζόν, η αλήθεια είναι ότι έχω βελτιωθεί πολύ. Σιγά-σιγά έχω αρχίσει να καταλαβαίνω τι μου λένε οι συμπαίκτες μου στα ελληνικά και οπότε βελτιώνομαι".

Λαγός: "Πιο δυνατά στην Λεωφόρο"

"Είχαμε μια συγκεκριμένη στρατηγική στο συγκεκριμένο παιχνίδι, την βγάλαμε αρκετά καλά. Λίγο στο πρώτο ημίχρονο ίσως δεν μπήκαμε δυνατά. Στο δεύτερο διορθώσαμε πολύ την εικόνα μας, είχαμε την κατοχή ήρθαν και οι φάσεις για να τελειώσουμε με ένα γκολ που θα μας έδινε μεγάλο αβαντάζ αλλά δεν τα καταφέραμε.

Θεωρώ ότι η Σταντάρ είναι μια πολύ καλή ομάδα που έχει καλούς παίκτες και το έδειξε και πέρσι στο πρωτάθλημα αλλά και φέτος στην πρεμιέρα. Παρουσιάστηκε όπως την είχαμε αναλύσει. Δεν τους αφήσαμε να κάνουν το παιχνίδι τους. Στην Λεωφόρο θα είναι δύσκολο παιχνίδι και πρέπει να προσέξουμε πολύ να μην δεχτούμε γκολ".

"Σίγουρα όταν παίζεις στην έδρα σου και έχεις τους οπαδούς στο πλευρό σου νιώθεις καλύτερα. Θα μπούμε ακόμα πιο δυνατά για να καταφέρουμε ότι δεν καταφέραμε εδώ να πάρουμε την νίκη και την πρόκριση".

"Νομίζω η προετοιμασία έγινε πιο σύντομα γιατί από πέρσι εμφανιστήκαμε έτοιμη στην προετοιμασία. Το τεχνικό τιμ ήξερε τι πρέπει να κάνουμε ώστε να είμαστε έτοιμοι στο πρώτο επίσημο παιχνίδι. Δείξαμε ότι ήμασταν έτοιμοι. Δεν μπορέσαμε να σκοράρουμε και ίσως αυτό μας πικραίνει.

Σχεδόν ο κορμός είναι ίδιος από πέρσι και αυτό είναι καλό. Γνωριζόμαστε όλοι πολύ καλά και θεωρώ ότι η ατμόσφαιρα στα αποδυτήρια είναι ακόμα καλύτερη και με την ίδια φιλοσοφία θα κυνηγήσουμε το κάτι παραπάνω είτε είναι η Ευρώπη είτε το πρωτάθλημα".

"Νομίζω όλοι οι προπονητές έχουν την ίδια αντιμετώπιση είτε είτε είσαι βασικός, είτε αναπληρωματικός. Όποιος κάνει αυτά που λέει ο προπονητής θα τον βάλει να παίξει αν είσαι σωστός θα παίξεις αν όχι θα μείνεις έξω. Είναι απλά τα πράγματα".

Κλωναρίδης: "Να πανηγυρίσουμε με τον κόσμο μας"

«Ήμασταν καλύτεροι στο δεύτερο ημίχρονο και είναι κρίμα που δεν καταφέραμε να σκοράρουμε. Στη Λεωφόρο θα έχουμε μαζί μας τον δωδέκατο παίκτη και είναι δύσκολο για οποιονδήποτε αντίπαλο να μας αντιμετωπίσει εκεί. Θα τα δώσουμε όλα για την πρόκριση για να πανηγυρίσουμε με τον κόσμο μας».

Νάνο: "Αποτέλεσμα παγίδα"

«Είναι ένα αποτέλεσμα παγίδα αφού αν δεχτούμε ένα γκολ, θα πρέπει να πετύχουμε μετά δύο», δήλωσε αρχικά ο Ισπανός αμυντικός και συνέχισε: «Είχαμε ευκαιρίες να πάρουμε τη νίκη σήμερα, αλλά δεν τα καταφέραμε. Στη Λεωφόρο μαζί με τον κόσμο μας, μπορούμε να πάρουμε αυτό που θέλουμε».

Αναφορικά με την προσωπική του απόδοση, σημείωσε: « Είμαι πολύ ευχαριστημένος για το ευρωπαϊκό μου ντεμπούτο. Μπήκα στο αγώνα με μεγάλη όρεξη! Μακάρι να πάρουμε την πρόκριση στον επόμενο αγώνα».

Καρέλης: "Θα προκριθούμε σίγουρα"

«Είναι ξεχωριστή εμπειρία να παίζεις στην Ευρώπη. Παίξαμε καλά αλλά δεν πήραμε τη νίκη. Έχουμε τη ρεβάνς στην έδρα μας και προσωπικά πιστεύω ότι είμαστε ήδη στην επόμενη φάση».

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ