ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Πέταξε για Σκωτία ο Παναθηναϊκός

Πέταξε για Σκωτία ο Παναθηναϊκός
INTIME SPORTS

Η αποστολή του Παναθηναϊκού αναχώρησε το μεσημέρι της Κυριακής (29/7) για την Σκωτία ενόψει της αναμέτρησης με την Μάδεργουελ

Για την Σκωτία αναχώρησε το μεσημέρι της Κυριακής (29/7) η αποστολή του Παναθηναϊκού, ενόψει του πρώτου αγώνα με την Μάδεργουελ για την 3η προκριματική φάση του Champions League.

Οι "πράσινοι" αμέσως μετά την ολοκλήρωση της πρωινής προπόνησης και αφού ο Ζεσουάλδο Φερέιρα έκανε γνωστούς τους εκλεκτούς του αναχώρησαν για το "Ελευθέριος Βενιζέλος".

Μαζί τους ήταν και κ.κ. Κωνσταντίνου, Ελευθεράκης, Σωπήλης και Τεντζέρης, αλλά και το πρώην μέλος της διοικούσας επιτροπής κ. Χατζηνικολάου.

Το κλίμα στην ομάδα ήταν πολύ καλό με τους Σισοκό και Ζέκα να απολαμβάνουν την μουσική τους με τα χαρακτηριστικά μεγάλα ακουστικά τους, αντίθετα, ο Κοτσόλης προτίμησε να διαβάσει έναν βιβλίο. Από εκεί και πέρα αρκετά ήταν τα πηγαδάκια που είχαν σχηματιστεί.

Τοτσέ και Βελάσκες τα... έλεγαν στα ισπανικά, ενώ οι μικροί Μαυρίας, Φουρλάνος και Λαγός ήταν συνέχεια μαζί. Το δικό τους πηγαδάκι είχαν χτίσει και οι Κατσουράνης και Καρνέζης.

Μαζί με την αποστολή ταξίδεψαν και περίπου δέκα φίλοι του Παναθηναϊκού οι οποίοι δεν σταμάτησαν να βγάζουν φωτογραφίες με τους πράσινους.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ