ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Περιμένει ο Βύντρα

Περιμένει ο Βύντρα

Ο Λουκάς Βύντρα έβαλε στο... περίμενε ατζέντη που τον προσέγγισε, μεταφέροντάς του το ενδιαφέρον γερμανικής ομάδας, καθώς περιμένει τις συζητήσεις με τον Παναθηναϊκό.

Σύμφωνα με τα Πράσινα Νέα, ο Λουκάς Βύντρα θα ξεκαθαρίσει την θέση του με τον Παναθηναϊκό και στη συνέχεια θα δει για το που θα συνεχίσει την καριέρα του.

Έλληνας ατζέντης ο οποίος δραστηριοποιείται στη Γερμανία, προσέγγισε τον διεθνή αμυντικό του Τριφυλλιού και του μετέφερε το ενδιαφέρον ομάδας της Μπουντεσλίγκα.

Μάλιστα, του έθεσε συγκεκριμένη αμοιβή και χρονική διάρκεια, αλλά σε πρώτη φάση εισέπραξε αρνητική απάντηση.

Ο Λουκάς Βύντρα διαμήνυσε ότι τη δεδομένη χρονική στιγμή τον απασχολούν μόνο οι υποχρεώσεις του με τον Παναθηναϊκό και συζητά μόνο με τους διοικούντες της πράσινης ΠΑΕ.

Όσον αφορά στη διοίκηση του Παναθηναϊκού, ο Δημήτρης Γόντικας αναμένεται να καλέσει τον Λουκά Βύντρα προκειμένου να μιλήσουν για την ανανέωση του συμβολαίου του.

Η διάθεση που υπάρχει από τη διοίκηση είναι να κάνει την καλύτερη δυνατή προσφορά με βάση την οικονομική κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στο σύλλογο. Αν λοιπόν αυτή καλύψει και τον Βύντρα τότε η ανανέωση της συνεργασίας των δυο πλευρών θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ