ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Περιμένει δυο και Κόρμπο

Περιμένει δυο και Κόρμπο
Κόρμπος INTIME SPORTS

Τις υπογραφές δυο ξένων ποδοσφαιριστών περιμένουν στον Παναθηναϊκό για να κλείσει το θέμα της αδειοδότησης. Προχωράει το θέμα του Κόρμπου και άλλων ελεύθερων από την Ελλάδα.

Τον τελευταίο μήνα υπάρχει μεγάλη κινητικότητα στα μεταγραφικά του Παναθηναϊκού, με τους ανθρώπους της ομάδας να έχουν επαφές με μάνατζερ παικτών από Ελλάδα και Ευρώπη.

Οι πράσινοι έχουν σκοπό να κινηθούν για περιπτώσεις ποδοσφαιριστών από το ελληνικό πρωτάθλημα που μένουν ελεύθεροι το καλοκαίρι και μπορούν να προσφέρουν στον σύλλογο (είτε βασικοί είτε ως αλλαγή).

Έτσι στο προσκήνιο βγήκε ξανά το όνομα του Παναγιώτη Κόρμπου, με τον οποίο ο Παναθηναϊκός "φλερτάρει" από τον Δεκέμβριο. Ο παίκτης θέλει να πάει στο "τριφύλλι" και μένει να οριστικοποιηθεί η συμφωνία για να κλείσει το deal.

Τα πάντα θα ξεκαθαρίσουν με το τέλος του πρωταθλήματος και τη συμμετοχή ή όχι του Παναθηναϊκού στα πλέι οφ, αφού σε ενδεχόμενη αποτυχία το μπάτζετ θα μειωθεί δραματικά.

Εσείς μπορείτε να δείτε τους ελευθέρους παίκτες από την Ελλάδα και το εξωτερικό .

Περιμένει δυο

Τέλος να πούμε πως στον Παναθηναϊκό περιμένουν τις υπογραφές δυο ποδοσφαιριστών για να κλείσει το θέμα με την αδειοδότηση. Βέβαια η συμμετοχή των πράσινων θα εξετασθεί και μετά τον Μάιο από την ΟΥΕΦΑ, οπότε η ανάγκη για χρήματα δεν έχει τελειώσει.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ