ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παρών στην πρεμιέρα του "Scre4m" ο Σισέ

Παρών στην πρεμιέρα του "Scre4m" ο Σισέ
INTIME SPORTS

Την avant premier της ταινίας "Scre4m" (Scream 4) παρακολούθησε ο Τζιμπρίλ Σισέ που βρήκε τον χρόνο να χαλαρώσει και να αποδράσει λίγο από τους αγωνιστικούς χώρους. Συνάντηση και με Λουί Βιτόν!

Από την μία εκδήλωση στην άλλη βρίσκεται ο Τζιμπρίλ Σισέ που το απόγευμα της Τετάρτης είχε την ευκαιρία σε χαλαρούς ρυθμούς να πάει σινεμά και να παρακολουθήσει την avant premier της ταινίας "Scre4m" (Scream 4).

Στο Μαρούσι και το multiplex κινηματογράφο "Odeon Cosmopolis" έδωσε το παρών το απόγευμα της Τετάρτης ο Τζιμπρίλ Σισέ.

Ο Γάλλος επιθετικός του Παναθηναϊκού παρακολούθησε την avant premier της ταινίας "Scre4m" (Scream 4) σε μια ακόμα πρόσκληση για την οποία ο πρώτος σκόρερ της Σούπερ Λίγκα δεν θα μπορούσε να αρνηθεί.

Ετσι, αφού αγόρασε τα μεξικάνικα πατατάκια και με το γνωστό περίεργο ντύσιμό του (φωτό) ο επιθετικός του "τριφυλλιού" απόλαυσε το θρίλερ.

Σαφώς ο Γάλλος άσος του Παναθηναϊκού γίνονταν στόχος για όλους τους φίλους του συλλόγου και όχι μόνο προκαλώντας σε μια του ακόμα έξοδο τα βλέμματα όλων.

Συνάντηση και με Λουί Βιτόν

Αποκαλυπτική ήταν για μια ακόμα φορά η σύζυγος του Τζιμπρίλ Σισέ, Τζουντ. Συγκεκριμένα ανέφερε μέσω του twitter, πως ο Γάλλος επιθετικός συναντήθηκε με τον γνωστό σχεδιαστή, Λουί Βιτόν, ο οποίος προσκάλεσε το ζεύγος στο εργοστάσιό του στο Παρίσι.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ