ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Πάρντιου: "Ο Αμπέντ δεν έχει τελειώσει"

Πάρντιου: "Ο Αμπέντ δεν έχει τελειώσει"
Αμπέντ INTIME SPORTS

Ο προπονητής της Νιουκάσλ, Άλαν Πάρντιου, αναφέρθηκε στην πρόοδο του Μεχντί Αμπέντ στον Παναθηναϊκό και τόνισε πως δεν έχει σταματήσει να τον υπολογίζει.

Την προηγούμενη Κυριακή ο Άλαν Πάρντιου είχε μιλήσει για την ανάγκη να δημιουργηθεί ένας βρετανικός κορμός στη Νιουκάσλ και είχε επισημάνει την ανάγκη να απογαλλοποιηθεί το ρόστερ.

Μερικές ημέρες αργότερα, σε δηλώσεις του στην ιστοσελίδα shieldsgazette.com, αναφέρθηκε στην πρόοδο του Μεχντί Αμπέντ στον Παναθηναϊκό και άφησε να εννοηθεί πως τον έχει στα υπόψη του για το ροστερ της επόμενης σεζόν!

Το ρεπορτάζ της ιστοσελίδας έχει τίτλο "Ο Αμπέντ κερδίζει την επιστροφή του στα πλάνα του Πάρντιου" και σημείωνει την καλή παρουσία του Αλγερινού μέσου στον Παναθηναϊκό και την καθιέρωση του στην ενδεκάδα και έπειτα φιλοξένησε την άποψη του Άγγλου προπονητή της Νιουκάσλ.

"Έστειλα τον Μεχντί (σ.σ. Αμπέντ) στην Ελλάδα γιατί ήταν απαραίτητο να παίξει σε υψηλό επίπεδο και οι ομάδες της Τσάμπιονσιπ δεν του παρείχαν αυτή τη δυνατότητα. Δεν μπορούσαμε να τον δώσουμε δανεικό σε μία ομάδα της Τσάμπιονσιπ. Κανένας δεν έδειχνε να τον γνωρίζει αρκετά καλά. Ευτυχώς, παρουσιάστηκε το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού" εξήγησε αρχικά ο Πάρντιου, όσον αφορά το σκεπτικό του δανεισμού στον Παναθηναϊκό.

Στη συνέχεια, υπογράμμισε ότι ο Αμπεντ υπολογίζεται από τη Νιουκάσλ: "Δεν σημαίνει πως επειδή τον στείλαμε στο ελληνικό πρωτάθλημα, ότι ο Μεχντί είναι τελειωμένος για την ομάδα μας. Θέλαμε να μας αποδείξει πόσο καλός ποδοσφαιριστής είναι. Και το απέδειξε. Παίζει πάρα πολύ καλά για τον Παναθηναϊκό".

Το ρεπορτάζ κλείνει με την αναφορά στην επιθυμία του Νίκου Νταμπίζα να διατηρήσει τον ποδοσφαιριστή στον Παναθηναϊκό, αλλά και τα οικονομικά προβλήματα της ΠΑΕ που του δένουν τα χέρια.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ