ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παραμένει μεγάλος "μικρός" ο Σαραβάκος

Παραμένει μεγάλος "μικρός" ο Σαραβάκος
INTIME SPORTS

Η τέχνη δεν ξεχνιέται και ο Δημήτρης Σαραβάκος με τον Κώστα Φραντζέσκο και τον Χουάν Ραμόν Ρότσα έδειξαν τη Δευτέρα το απόγευμα πόσο μεγάλοι ποδοσφαιριστές υπήρξαν.

Τη νίκη με 6-3 σε φιλική αναμέτρηση που διεξήχθη στην Λεωφόρο πήραν οι Παλαίμαχοι του Παναθηναϊκού κόντρα σε μια ομάδα επίλεκτων από τον Καναδά.

Ένα ματς που συνοδεύτηκε από την επιστροφή του Δημήτρη Σαραβάκου μετά από 2,5 χρονια και πάλι με τη φανέλα με το Τριφύλλι στο στήθος με τον μεγάλο "μικρό" του ελληνικού ποδοσφαίρου να δείχνει μαζί με τους Φραντζέσκο, Μαραγκό, Ρότσα, Δομάζο, Φυλακούρη και τους υπόλοιπους άσους του παρελθόντος ότι η μπάλα όσα χρόνια και αν περάσουν δεν ξεχνιέται.

Ο Κώστας Φραντζέσκος πέτυχε τρία από τα έξι γκολ των πράσινων, ένα εκ των οποίων με φάουλ (παλιά μου τέχνη κόσκινο) ενώ ο Δημήτρης Σαραβάκος σημείωσε δυο τέρματα με ένα εξ αυτών βγαλμένο από τα χρόνια που αγωνιζόταν με τον Παναθηναϊκό. Ο Μαραγκός ήταν ο τρίτος σκόρερ της ομάδας του Τριφυλλιού.

Με την ομάδα του Παναθηναϊκού έπαιξαν οι: Αστράς, Μίσσας, Καλιτζάκης, Γονίος, Αθανασόπουλος, Παπαβασιλείου, Μάρκος, Φυλακούρης, Μαραγκός, Φρατζέσκος, Σαραβάκος, Ρότσα, Δομάζος, Βονόρτας, Διαμαντόπουλος, Βάβουλας, Γραματικός, Παντέλης, Φούκος

Επίσης παρόντες στο γήπεδο ήταν ο Αντώνης Αντωνιάδης, Βασίλης Κωνσταντίνου και Στράτος Σωπήλης. Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Μελέτης Βουτσαράς.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ