ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

"Πάγωμα" για τρεις μήνες, εξόφληση σε τρία χρόνια πρότεινε ο Παναθηναϊκός

"Πάγωμα" για τρεις μήνες, εξόφληση σε τρία χρόνια πρότεινε ο Παναθηναϊκός

Πάγωμα πληρωμών έως τον Μάρτιο και νέους διακανονισμούς σε ορίζοντα τριετίας πρότεινε ο Παναθηναϊκός σε όσους από τους πιστωτές πήγαν σήμερα στη Ζυρίχη.

Μικρή ανταπόκριση είχε το πρώτο κάλεσμα των διοικούντων τον Παναθηναϊκό προς τους πιστωτές. Στη συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη (13/12) στη Ζυρίχη της Ελβετίας, οι εκπρόσωποι παικτών, προπονητών, ομάδων και μάνατζερ στους οποίους οφείλει χρήματα η ΠΑΕ, ήταν λίγοι και οι περισσότεροι αγνόησαν την επιστολή του Τριφυλλιού.

Σίγουρα, οι ιθύνοντες του Παναθηναϊκού ανέμεναν μεγαλύτερη προσέλευση ώστε να πετύχουν την ευρύτερη δυνατή συναίνεση στο πλαίσιο της ρύθμισης των χρεών. Ωστόσο, δηλώνουν αισιόδοξοι για την επιτυχία της δεύτερης συγκέντρωσης, που διοργανώνεται την Παρασκευή (15/12) στην Αθήνα.

Τον Παναθηναϊκό εκπροσώπησαν ο πρόεδρος, Βασίλης Κωνσταντίνου, ο γενικός διευθυντής, Αγησίλαος Τουμαζάτος και ο νομικός, Άλκης Παπαντωνίου. Οι τρεις άνδρες πρότειναν "πάγωμα" των πληρωμών μέχρι τον Μάρτιο, ώστε η ΠΑΕ να αποφύγει τον αποκλεισμό από τις διοργανώσεις της UEFA και στη συνέχεια, την εξόφληση σε πολλές και χαμηλές δόσεις σε ορίζοντα τριετίας.

Επίσης, στους παριστάμενους δόθηκε παρόμοια ενημέρωση με αυτή που παρασχέθηκε στους αξιωματούχους του Financial Control Panel της UEFA και χρησιμοποιήθηκε ως επιχείρημα το γεγονός ότι η ευρωπαϊκή ομοσπονδία πείστηκε για να δώσει χρόνο στον Παναθηναϊκό.

Είναι προφανές ότι τα προτεινόμενα δεν ενθουσίασαν τους πιστωτές και στην πλειονότητα τους δεν έδειξαν διάθεση να συμφωνήσουν. Όμως, είναι γεγονός ότι όλοι προβληματίζονται από την πιθανή χρεωκοπία της ΠΑΕ, που θα οδηγήσει στην απώλεια των χρημάτων τους.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Παναθηναϊκός κινδυνεύει με απαγόρευση μεταγραφών μόνο από τη FIFA και όχι από την UEFA, η οποία δεν έχει τη δικαιοδοσία να επιβάλλει τέτοια ποινή.

Photo credits: Eurokinissi

 
SHARE

BEST OF NETWORK

Έχουμε φρικάρει με τις πρώτες φωτογραφίες της She-Ra του Netflix

To 'She-Ra and the Princesses of Power' θα στριμάρει από τις 16 Νοεμβρίου στο Netflix. H σειρά πρόκειται για reboot της αγαπημένης She-Ra των 80s που εμείς βλέπαμε σε κανάλια β' κατηγορίας στα 90s. Απόλαυσε τη 'She-Ra' και ακόμα περισσότερο πρωτότυπο περιεχόμενο του Νetflix, με τη WIND VISION.

Κανένας δεν έχει ζήσει τόσο αρχοντικά όσο ο Bill Murray

Έτσι κι αλλιώς, κανένας δεν πρόκειται να τις πιστέψει.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24