ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Πάει δανεικός ή μένει ελεύθερος ο Πετρόπουλος

Πάει δανεικός ή μένει ελεύθερος ο Πετρόπουλος
INTIME SPORTS

Ο εκπρόσωπος του Αντώνη Πετρόπουλου συναντήθηκε την περασμένη Παρασκευή με τον Δημήτρη Γόντικα. Ποια είναι τα δύο ενδεχόμενα για το μέλλον του Έλληνα φορ.

Αβέβαιο μοιάζει το μέλλον του Αντώνη Πετρόπουλου στον Παναθηναϊκό. Οι σκέψεις και τα ενδεχόμενα είναι αρκετά, όμως κανείς δεν μπορεί κάτι με βεβαιότητα, μέχρι να παρθεί η τελική απόφαση από τις δύο πλευρές.

Ο ατζέντης του παίκτη συναντήθηκε μάλιστα με τον Δημήτρη Γόντικα την περασμένη Παρασκευή, αλλά δεν υπήρξε κάτι οριστικό, αφού στο τραπέζι έπεσαν δύο προτάσεις.

Συγκεκριμένα, υπάρχει το σενάριο να προχωρήσουν οι δύο πλευρές σε λύση του συμβολαίου, προκειμένου ο Έλληνας επιθετικός να μπορέσει να διαπραγματευτεί με όποια ομάδα θέλει, για να συνεχίσει την καριέρα του. Άλλωστε στο "τριφύλλι" δεν έχει καθόλου χρόνο συμμετοχής, κάτι που δεν ευνοεί ούτε τον ίδιο, ούτε την ομάδα.

Από την άλλη, η "πράσινη" ΠΑΕ πρότεινε στον 26χρονο φορ να πάει δανεικός τους επόμενους έξι μήνες και παράλληλα να ανανεωθεί το συμβόλαιό του. Με τα τωρινά δεδομένα ανήκει στον Παναθηναϊκό μέχρι τον Δεκέμβρη του 2012, ενώ με τη νέα πρόταση θα βρίσκεται στο ρόστερ μέχρι το καλοκαίρι του 2014.

Μένει να δούμε ποια θα είναι η απόφαση του παίκτη και ποιο θα είναι το φινάλε της συγκεκριμένης περίπτωσης. Είναι γεγονός πάντως πως δεν γίνεται να συνεχίσουν έτσι οι δύο πλευρές, αφού ο Πετρόπουλος έφτασε 26 και δεν έχει καθιερωθεί ακόμα. Όσο για την ΠΑΕ, προσπαθεί να κρατήσει παίκτες που χρειάζεται, όπως ο Χριστουδόπουλος και ο Σωτήρης Νίνης.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ