ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Αύξηση 50% στον Νίνη για να μείνει στον Παναθηναϊκό

Αύξηση 50% στον Νίνη για να μείνει στον Παναθηναϊκό

Μετά την εξώδικη διαμαρτυρία, στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός αποφάσισαν να αλλάξουν ρότα και αναμένεται να έχουν συνάντηση με την πλευρά Νίνη, προσφέροντας μάλιστα αύξηση 50% στις αποδοχές του.

Νίνης και Παναθηναϊκός έφτασαν μια ανάσα από τον χωρισμό , όμως τελικά το διαζύγιο δεν πάρθηκε ακόμα και από τη στιγμή που υπάρχουν ελπίδες, οι "πράσινοι" θα κάνουν την προσπάθειά τους.

Η διοίκηση του "τριφυλλιού" έκανε στροφή 180 μοιρών στην υπόθεση του νεαρού μεσοεπιθετικού, αφού από την εξώδικη διαμαρτυρία φτάσαμε στο ραντεβού που αναμένεται να έχουν οι δύο πλευρές. Σ' αυτό βέβαια βοήθησε και η στάση του Έλληνα άσου, ο οποίος δεν θέλησε να δώσει συνέχεια.

Συγκεκριμένα, οι δύο πλευρές αναμένεται να συναντηθούν το συντομότερο δυνατό και δεν αποκλείεται το ραντεβού να γίνει ακόμα και σήμερα (Δευτέρα, 2/1). Η "πράσινη" ΠΑΕ είναι σε επικοινωνία με τον ατζέντη του παίκτη, όμως όλα θα κριθούν στις κατ' ιδίαν συζητήσεις.

Σύμφωνα μάλιστα με τον Τύπο, παρά τα οικονομικά προβλήματα που ταλανίζουν το "τριφύλλι", οι άνθρωποι της ΠΑΕ είναι έτοιμοι να καταθέσουν βελτιωμένη πρόταση στον Σωτήρη Νίνη, προκειμένου να τον πείσουν να μείνει στην Παιανία.

Η εφημερίδα "Πράσινη" αναφέρει πως ο Παναθηναϊκός θα προσφέρει αύξηση 50% στις αποδοχές του διεθνή μεσοεπιθετικού και από τις 400.000 ευρώ που παίρνει ετησίως, θα φτάσει στα 600.000 ευρώ. Μένει να δούμε, αν τα δημοσιεύματα ευσταθούν και φυσικά τι θα ειπωθεί στο ραντεβού των δύο πλευρών.

Όπως και να 'χει, ο Ζεσουάλδο Φερέιρα υπολογίζει στον Σωτήρη Νίνη και αυτό του ξεκαθάρισε συζήτηση που είχαν κατά τη διάρκεια της προπόνησης του Σαββάτου. "Ό,τι και να γίνει με το συμβόλαιο, εγώ σε υπολογίζω όσο θα βρίσκεσαι στην ομάδα", είπε μεταξύ άλλων ο Πορτογάλος τεχνικός.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ