ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

ΠΑΕ Παναθηναϊκός: "Την Παρασκευή πληρώνουμε Βέμερ, παίκτες και προσωπικό"

ΠΑΕ Παναθηναϊκός: "Την Παρασκευή πληρώνουμε Βέμερ, παίκτες και προσωπικό"

Στην διάρκεια της Παρασκευής (4/5) θα υπάρξει εξόφληση του Γενς Βέμερ, θα δοθεί το 35% προς τους παίκτες και θα πληρωθεί το προσωπικό σύμφωνα με όσα έλεγαν από τον Παναθηναϊκό.

Όπως έκανε γνωστό η ΠΑΕ Παναθηναϊκός μετά τη σύσκεψη που είχαν την Πέμπτη το απόγευμα ο Γιάννης Αλαφούζος με το οικονομικό επιτελείο της πράσινης ΠΑΕ την Παρασκευή θα υπάρξουν τελικά πληρωμές.

Σύμφωνα με την ενημέρωση των πράσινων την Παρασκευή θα υπάρξει εξόφληση του Γενς Βέμερ προκειμένου να αποσυρθεί το -3 που θα επιφέρει και τον υποβιβασμό.

Παράλληλα όπως έλεγε η ενημέρωση του Παναθηναϊκού οι ποδοσφαιριστές θα πάρουν επιταγές για το 35% του Δεκεμβρίου με ημερομηνία πληρωμής την Δευτέρα (7/5). 

Αναφορικά με τους ξένους παίκτες θα μπουν τα χρήματα θα μπουν στους λογαριασμούς τους ενώ θα πάρουν και επιταγές σαν εγγύηση τις οποίες θα επιστρέψουν όταν μπουν τα χρήματα.

Στην διάρκεια της Παρασκευής θα υπάρξει επίσης και πληρωμή του προσωπικού τόσο στα γραφεία όσο και στο "Γ. Καλαφάτης".

 
SHARE

BEST OF NETWORK

Έχουμε φρικάρει με τις πρώτες φωτογραφίες της She-Ra του Netflix

To 'She-Ra and the Princesses of Power' θα στριμάρει από τις 16 Νοεμβρίου στο Netflix. H σειρά πρόκειται για reboot της αγαπημένης She-Ra των 80s που εμείς βλέπαμε σε κανάλια β' κατηγορίας στα 90s. Απόλαυσε τη 'She-Ra' και ακόμα περισσότερο πρωτότυπο περιεχόμενο του Νetflix, με τη WIND VISION.

Κανένας δεν έχει ζήσει τόσο αρχοντικά όσο ο Bill Murray

Έτσι κι αλλιώς, κανένας δεν πρόκειται να τις πιστέψει.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24