ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

"Ονάζι και Κονέ για Παναθηναϊκό"

Ogenyi Onazi Lazio.Roma 30/08/2012 Stadio Olimpico.Football Calcio 2012/2013 Europa League.Lazio Vs Mura 05.Foto Insidefoto Andrea Staccioli
Ονάζι INSIDEFOTO

Δημοσίευμα του "tuttomercatoweb" αναφέρει πως ο Αντρέα Στραματσόνι θέλει να φέρει στον Παναθηναϊκό τους Ογκένι Ονάζι και Παναγιώτη Κονέ (VIDEO).

Η σεζόν ολοκληρώθηκε και επίσημα στον Παναθηναϊκό με το παιχνίδι της Τούμπας απέναντι στον ΠΑΟΚ, όπου οι πράσινοι δεν κέρδισαν και έμειναν τελικά στη δεύτερη θέση των playoffs.

Ο μεταγραφικός σχεδιασμός της ομάδας, βέβαια, έχει ξεκινήσει νωρίτερα, κάτι που ανέφερε και ο διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ Παναθηναϊκός Σταμάτης Γαρρής, στον Sport24 Radio 103,3.

Σύμφωνα με το "tuttomercatoweb", ο Αντρέα Στραματσόνι έχει δυο στόχους από το Καμπιονάτο στο στόχαστρο του. Ο ένας είναι ο Παναγιώτης Κονέ, το όνομα του οποίου ακούγεται από τον Γενάρη και ο άλλος είναι ο 23άχρονος μέσος της Λάτσιο Ογκένι Ονάζι.

Ο νεαρός άσος βρίσκεται στην Λάτσιο από μικρή ηλικία στις ακαδημίες και πήρε... προαγωγή τη σεζόν 2012-2013. Τη φετινή περίοδο ο Νιγηριανός αγωνίστηκε σε 22 αναμετρήσεις για όλες τις διοργανώσεις με 1 γκολ και 1 ασίστ.

Συνήθως παίζει ως κεντρικός και αμυντικός μέσος και διακρίνεται για την ταχύτητα και το γεγονός πως του αρέσει να προωθείται στα όρια της αντίπαλης περιοχής.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα ο Στραματσόνι ψάχνει τρόπο να τον φέρει στο "τριφύλλι" είτε με δανεισμό, είτε με μεταγραφή.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ