ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Το depth chart των ερυθρολεύκων εν όψει των playoffs της Stoiximan Basket League μετά την αλλαγή του Ράιτ με τον Μιλουτίνοβ

EUROLEAGUE 2023-2024 /  PLAY OFF /  - .  (LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
EUROLEAGUE 2023-2024 / PLAY OFF / - . (LATO KLODIAN / EUROKINISSI) LATO KLODIAN / EUROKINISSI

Ο Ολυμπιακός προχώρησε σε αλλαγή στην επτάδα των ξένων του στη Stoiximan Basket League, με τον Νίκολα Μιλουτίνοβ να παίρνει τη θέση του Μόουζες Ράιτ. Αυτό είναι το depth chart των ερυθρολεύκων μετά την αλλαγή.

Ο Ολυμπιακός έκανε προσθαφαίρεση στη λίστα των ξένων του για τη Stoiximan Basket League, με τους ερυθρόλευκους να βγάζουν από αυτή τον Μόουζες Ράιτ και να τοποθετούν τον Νίκολα Μιλουτίνοβ.

Μία μέρα πριν την έναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων της ομάδας του Γιώργου Μπαρτζώκα και το Game 1 με την ΑΕΚ Betsson (15/5, 17:15, ΕΡΤ3, Match Center από το SPORT24), ο Σέρβος ψηλός ξαναμπήκε στην επτάδα των ξένων του Ολυμπιακού.

Συνεπώς οι επτά ξένοι της λίστας της ομάδας του Πειραιά είναι οι Γουίλιαμς-Γκος, Αϊζάια Κάναν, Σακίλ ΜακΚίσικ, Άλεκ Πίτερς, Φιλίπ Πετρούσεβ, Μουσταφά Φαλ και Νίκολα Μιλουτίνοβ. Εκτός αυτής έχουν τεθεί οι Ίγκνας Μπραζντέικις, Λουκ Σίκμα και Μόουζες Ράιτ.

Το Depth Chart του Ολυμπιακού στην Stoiximan Basket League είναι το εξής:

  • PG: Τόμας Γουόκαπ, Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος, Ναζ Μήτρου-Λονγκ
  • SG: Αϊζάια Κάνααν, Γιαννούλης Λαρεντζάκης, Μιχάλης Λούντζης
  • SF: Κώστας Παπανικολάου, Σακίλ ΜακΚίσικ
  • PF: Άλεκ Πίτερς, Φίλιπ Πετρούσεβ
  • C: Μουσταφά Φαλ, Νίκολα Μιλουτίνοβ, Γιώργος Τανούλης
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ