ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ολοκληρώθηκε η δίκη, ενοχλημένος ο Βγενόπουλος

Ολοκληρώθηκε η δίκη, ενοχλημένος ο Βγενόπουλος

Πραγματοποιήθηκε το πρωί της Πέμπτης η δίκη ανάμεσα στους Ανδρέα Βγενόπουλο και Γιάννη Βαρδινογιάννη για τις μηνύσεις που έχουν καταθέσει οι δύο πλευρές. Ενοχλημένος αποχώρησε ο "Mr MIG".

Χωρίς καμία ουσιαστική είδηση ολοκληρώθηκε η δίκη ανάμεσα στους Ανδρέα Βγενόπουλο και Γιάννη Βαρδινογιάννη.

Το πρωί της Πέμπτης πραγματοποιήθηκε η εκδίκαση της υπόθεσης με την απόφαση να αναμένεται να βγει σε περίπου τρεις μήνες. Αξίζει να σημειωθεί πως ο Ανδρέας Βγενόπουλος, όπως ήταν αναμενόμενο, παρευρέθη ο ίδιος στο δικαστήριο.

Εκείνη που έκλεψε πάντως την παράσταση ήταν η πρόεδρος του δικαστηρίου. Είναι χαρακτηριστικό ότι η υπόθεση ολοκληρώθηκε σε μία μόλις ώρα. Αυτό συνέβη γιατί η πρόεδρος συνεχώς παρενέβαινε στις αγορεύσεις των δικηγόρων των δύο πλευρών, ενώ ο μοναδικός μάρτυρας ο οποίος εξετάστηκε ήταν ο Βαγγέλης Σαμαράς.

Αποχώρησε ενοχλημένος ο "Mr MIG"

Από την πλευρά του ο Ανδρέας Βγενόπουλος ζήτησε να εξεταστεί ως μάρτυρας.

Το αίτημα το έκανε ο δικηγόρος του αλλά δεν του επετράπη κάτι που προκάλεσε την ενόχλησή του. Μάλιστα, μετά την ολοκλήρωση της εκδίκασης ο κ. Βγενόπουλος απευθυνόμενος προς την πρόεδρο του δικαστηρίου τόνισε: "Γιατί δεν με αφήνεται να μιλήσω. Πρέπει να μου δώσετε τη δυνατότητα να καταθέσω. Έχετε κάνει το ίδιο σε άλλες υποθέσεις δικές μου. Μας θεωρείται αφελείς".

Προφανώς, η συγκεκριμένη πρόεδρος σε άλλες υποθέσεις έδωσε τη δυνατότητα στον διάδικο να μιλήσει και για αυτό προκλήθηκε η ενόχληση του κ. Βγενόπουλου. Μάλιστα, είναι πιθανό ακόμα και εντός της ημέρας να υπάρξει τοποθέτησή του.

Στην δικογραφία, αλλά δεν αναγνώστηκαν

Σε ό,τι αφορά τις επιστολές που είχαν στείλει ο Γιάννης Βαρδινογιάννης με τον Νικόλα Πατέρα αυτές δεν διαβάστηκαν κατά τη διάρκεια της εκδίκασης της υπόθεσης.

Όλες συμπεριλαμβάνονται στη δικογραφία ωστόσο η πρόεδρος του δικαστηρίου δεν επέτρεψε την ανάγνωση καμίας εξ αυτών για την επίσπευση των διαδικασιών.

Έτσι, το πιθανότερο είναι να γίνουν γνωστές μετά την εκδίκαση της υπόθεσης.

Η αιτία της μήνυσης του Βαρδινογιάννη

Τέλος, κατά τη διάρκεια της εκδίκασης της υπόθεσης έγιναν γνωστοί και οι λόγοι για τους οποίους προχώρησε σε μήνυση ο Γιάννης Βαρδινογιάννης.

Ο πρώην μεγαλομέτοχος της πράσινης ΠΑΕ στη μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση που έχει καταθέσει πάτησε στο ότι ο Βγενόπουλος σε μία τοποθέτησή του είχε πει ότι: " Η οικογένεια Βαρδινογιάννη πήρε την Παιανία από την ΓΓΑ".

Ο δικηγόρος του Ανδρέα Βγενόπουλο τόνισε πως ο πελάτης του με την έκφραση αυτή δεν εννοούσε ότι χαρίστηκε η συγκεκριμένη έκταση, αλλά ότι αγοράστηκε.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ