ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

"Οιωνός" τίτλου... το φλουρί στην ομάδα

"Οιωνός" τίτλου... το φλουρί στην ομάδα
INTIME SPORTS

Πραγματοποιήθηκε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του "τριφυλλιού" με παίκτες και διοικούντες να είναι αισιόδοξοι για τίτλο... και διοικητικά. Στην ομάδα το φλουρί.

Πραγματοποιήθηκε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Παναθηναϊκού με παίκτες και διοικούντες να είναι αισιόδοξοι για τίτλο... και διοικητικές εξελίξεις.

Ειδικά μετά το γεγονός πως το φλουρί της πίτας έπεσε.... στην ομάδα, όπως ανακοίνωσε χαμογελώντας από ικανοποίηση ο πρόεδρος της. Στους Καντέ, Ρούι Σίλβα, Κάσας και Καρνέζη κληρώθηκαν τα δώρα κληρώθηκαν. Δείτε εδώ το photostory της εκδήλωσης.

Υπό τους ήχους του ύμνου του Παναθηναϊκού ξεκίνησε η εκδήλωση της κοπής της πίτας του Παναθηναϊκού στο γνωστό μαγαζί του Βλάση Σταθοκωστόπουλου στους Αμπελόκηπους που ήταν προγραμματισμένη να ξεκινήσει στις 14:00 και καθυστέρησε μερικά λεπτά.

Πρώτος στην εκδήλωση εμφανίστηκε ο Καραγκούνης και εν συνεχεία ο πρόεδρος της ΠΑΕ Δημήτρης Γόντικας.

Εν συνεχεία από την πλευρά της διοίκησης εμφανίστηκαν οι Γιώργος Καπουράνης (πρόεδρος στις σχολές ποδοσφαίρου), Μιχάλης Κίτσιος (πρώην πρόεδρος του ερασιτέχνη), Μαίρη Λομβάρδου και Γιώργος Λιβέρης (εκπρόσωποι του Βγενόπουλου), Αλέξανδρος Παπαδοσπυριδάκης (οικονομικός διευθυντής της ΠΑΕ), Βλάσης Σταθοκωστόπουλος (πρώην πρόεδρος στο βόλεϊ και υπεύθυνος του μαγαζιού της εκδήλωσης) ,Βασίλης Κωνσταντίνου, Μίμης Δομάζος, Παναγιώτης Δάβαρης (μέλη του ΔΣ) και ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Νίκος Χατζηνικολάου.

"Οιωνός" τίτλου... το φλουρί στην ομάδα
INTIME SPORTS

Χαμόγελα και αισιοδοξία για το "ιδιοκτησιακό" και το μέλλον

Προερχόμενοι στην εκδήλωση τα μέλη του Δ.Σ. εμφανίστηκαν στις σύντομες ευχές τους για την νέα χρόνια πως όλα θα κυλήσουν ομαλά σε ότι αφορά τις ιδιοκτησιακές και διοικητικές εξελίξεις που θα κρίνουν το μέλλον των "πράσινων".

Μαίρη Λομβάρδου: " Είμαι αισιόδοξη για το μέλλον. Είμαι υπέρ της λύσης εκ των έσω. Πιστεύω ότι θα λυθούν τα προβλήματα και είμαι αισιόδοξη ότι θα βρεθούν τα χρήματα. Θα βγούμε νικητές και από τη Λιβαδειά".

Στράτος Σιωπήλης: " Ένας είναι ο στόχος και αυτός είναι γνωστός".

Μίμης Δομάζος: " Θα χαρούμε στο τέλος της χρονιάς. Δεν υπάρχει δύσκολο ματς, αν ο Παναθηναϊκός είναι όπως πρέπει, θα περάσει και από τη Λιβαδειά. Όταν ψηφιστεί ο νόμος, όλα θα τελειώσουν."

Βασίλης Κωνσταντίνου: " Είναι μια μέρα όπως όλες οι άλλες, αλλά εμείς τη ζούμε ιδιαίτερα και διαφορετικά, γιατί η πορεία μας κάνει χαρούμενους".

Παναγιώτης Δάβαρης: " Η ομάδα πάει καλά, προσπαθούμε να στεκόμαστε στο πλευθρό της και να είμαστε κοντά της. Πάντα είμαι αισιόδοξος, ο Παναθηναϊκός είναι μεγάλη υπόθεση. Πιστεύω ότι η λύση θα δοθεί και εκ των έσω και από το εξωτερικό."

Το μυαλό σε Λιβαδειά και στο βάθος τίτλος

Άπαντες από τους ποδοσφαιριστές που έκαναν δηλώσεις οι περισσότεροι είχαν στραμμένο το μυαλό τους και την σκέψη τους στο ματς του Σαββάτου στην Λιβαδειά, ωστόσο αρκετοί έδειξαν να σκέφτονται και την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Καραγκούνης, Βύντρα, Πετρόπουλος, Κοτσόλης, Σπυρόπουλος, Ιωαννίδης, Κατσουράνης, Μπουμσόνγκ, Μαρίνος, Λαγός, Ζέκα, Κουίνσι, Τοτσέ, Χριστοδουλόπουλος, Μπίεσμιρ, Νίνης Σαριέγκι, Ρούντολφ, Καπίνο, Λέτο, Βιτόλο, Μαυρίας και Σεϊταρίδης από πλευράς παικτών έδωσαν το παρών ενώ ανάμεσά τους εμφανίστηκαν και ο προπονητής του "τριφυλλιού" Ζεσουάλδο Φερέιρα με τον βοηθό του Νούνο Αλμέιδα.

Ματίας Μπίεσμιρ: " Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, όπως αυτό με τη Δόξα. Πρέπει να συνεχίσουμε να νικάμε. Είναι καλύτερα όταν έχεις τη δυνατότητα να ξεκουραστείς. Όμως εμείς φέραμε καλά αποτελέσματα αυτό το διάστημα που παίζαμε Κυριακή-Τετάρτη-Κυριακή-Τετάρτη. Άλλωστε συνηθίζουμε να παίζουμε συνεχόμενα, οπότε δεν ήταν πρωτόγνωρη κατάσταση."

Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ: " Σε 3-4 εβδομάδες θα είμαι έτοιμος. Είμαι χαρούμενος γιατί πάμε πολύ καλά. Παίζαμε κάθε τρεις μέρες και δεν ήταν εύκολο να ανταπεξέλθουμε. Όμως τα καταφέραμε και είμαι περήφανος για την προσπάθεια των παιδιών. Ακόμα τίποτα δεν έχει τελειώσει και έχουμε πολλά παιχνίδια μπροστά μας. Όλα τα παιχνίδια θα είναι δύσκολα. Τώρα είμαστε στην πρώτη θέση και όλες οι ομάδες θέλουν να μας νικήσουν. Ο Ολυμπιακός θα μας κυνηγήσει. Δεν είναι εύκολο να διατηρηθείς στην κορυφή. Πρέπει να... κοιτάμε πίσω μας από τον καθρέφτη, αλλά όχι υπερβολικά. Πρωτίστως οφείλουμε να μείνουμε συγκεντρωμένοι στα παιχνίδια μας. Πρέπει να κρατηθούμε ενωμένοι όπως κάναμε μέχρι τώρα στη διάρκεια της σεζόν και στο τέλος θα χαμογελάσουμε. Ακόμα δεν έχει τελειώσει τίποτα και όλα είναι ανοιχτά. Το πρωτάθλημα έχει μεγάλο ενδιαφέρον και αυτό είναι καλό για όσους αγαπούν το ποδόσφαιρο"

Βίκτορ Βιτόλο: " Είναι ιδιαίτερη μέρα για τον Παναθηναϊκό. Περιμένουμε μία δύσκολη αναμέτρηση και προετοιμαζόμαστε για αυτό. Αυτή τη βδομάδα έχουμε την ευκαιρία να δουλέψουμε καλύτερα και να ξεκουραστούμε. Πολύ σημαντικό και εξαιρετικά περίπλοκο. Μακριά από την έδρα μας όλα τα παιχνίδια παρουσιάζουν μεγαλύτερες δυσκολίες. Αλλά εμείς θα προετοιμαστούμε κατάλληλα για να πάρουμε τη νίκη.Είναι ένα δύσκολο γήπεδο, αλλά με προσπάθεια θα φτάσουμε στη νίκη και θα πάρουμε τρεις πολύ σημαντικούς βαθμούς."

Χάρης Μαυρίας: Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι και πρέπει να το προσέξουμε όπως όλα τα άλλα. Αυτό που έχω πει, να είμαστε σταθεροί και να ψάξουμε το προβάδισμα από την αρχή. Θα είναι κακός για αυτούς, θα είναι κακός για εμάς. Οπότε πιστεύω ότι θα το αντιμετωπίσουμε και έχουμε συναντήσει και άλλες δύσκολες καιρικές συνθήκες. "

Σίλβα Κλέιτον: " Έχουμε δρόμο ακόμη. Πρέπει να συνεχίσουμε τη δουλειά. Θέλουμε τον κόσμο στο πλευρό μας, τον χρειαζόμαστε. Είναι πολύ σημαντικό το ματς με τον Λεβαδειακό. Πρέπει να μπούμε αποφασιστικά για να το κερδίσουμε."

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ