ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Οι τρεις δρόμοι για παραμονή του Σισοκό

Οι τρεις δρόμοι για παραμονή του Σισοκό
Σισοκό INTIME SPORTS

Διαβάστε με ποιους τρόπους μπορεί ο Παναθηναϊκός να κρατήσει και τη νέα σεζόν τον Σισοκό στο ρόστερ της ομάδας.

Ο Ιβοριανός επιθετικός είναι από τους πιο ποιοτικούς ποδοσφαιριστές των πράσινων, κι αυτός που έχει αναλάβει το δύσκολο έργο της οργάνωσης στη μεσαία γραμμή μετά από οδηγία του Χουάν Ραμόν Ρότσα.

Το κακό με τον Σισοκό βέβαια είναι πως έχει έρθει στον Παναθηναϊκό με τη μορφή δανεισμού, οπότε το ερχόμενο καλοκαίρι θα κουνήσει μαντήλι (δεν έχει μπει κάποια ρήτρα).

Η διοίκηση των πράσινων ωστόσο ψάχνει τρόπο για να κρατήσει τον 22χρονο άσο στην ομάδα, κάτι που δεν αποκλείεται να συμβεί μιας και είναι επιθυμία και του ίδιου (το δήλωσε πρόσφατα).

Σύμφωνα με το Goal τρεις δρόμοι υπάρχουν για να παραμείνει ο Σισοκό:

1) Να ανανεωθεί ο δανεισμός του για άλλον ένα χρόνο, δίνοντας φυσικά ένα ποσό και ποντάροντας στην επιθυμία του παίκτη να μείνει στην Ελλάδα.

2) Το μεγάλο ρόστερ της Βόλφσμπουργκ (όπου ανήκουν τα δικαιώματα του), ίσως ανοίξει την πόρτα της εξόδου το καλοκαίρι, ειδικά αν δεν παραμείνει η Γερμανική ομάδα στην πρώτη κατηγορία (είναι 14η τώρα).

3) Να αγοράσουν οι πράσινοι μέρος των δικαιωμάτων του, όπως έγινε και με τον Πίντο, κρατώντας τον στο ρόστερ της ομάδας.

Και στις τρεις περιπτώσεις βέβαια θα χρειαστούν χρήματα, τα οποία αυτή τη στιγμή δεν υπάρχουν ούτε για δείγμα.

Διαβάστε επίσης: Σαφάρι για χρήματα, παζάρι με παίκτες και μεταγραφές, Ξαναχτύπησε μέσω twitter o Αλαφούζος, Έδεσε μέχρι το 2016 τον Ταμπάκη ο Παναθηναϊκός, Στα 15 εκ. ευρώ η πρόταση του Δ.Σ. για την Α.Μ.Κ. της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ