ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Σαφάρι για χρήματα, παζάρι με παίκτες και μεταγραφές

Σαφάρι για χρήματα, παζάρι με παίκτες και μεταγραφές
Σήμα INTIME SPORTS

Ο Δεκέμβριος είναι κρίσιμος μήνας στον Παναθηναϊκό, αφού αναζητούνται χρήματα, γίνονται παζάρια με παίκτες και προσπαθεί να στηθεί ένας υποτυπώδης μεταγραφικός σχεδιασμός.

Τα πράγματα είναι δύσκολα στον Παναθηναϊκό στο οικονομικό κομμάτι, κάτι που τόνισε γι ακόμα μία φορά ο Γιάννης Αλαφούζος πριν λίγες ημέρες, με αποκορύφωμα τη νέα αύξηση μετοχικού κεφαλαίου που ανακοινώθηκε για τα μέσα Δεκέμβρη.

Βέβαια ακόμα και πιο αισιόδοξοι πιστεύουν πως θα μαζευτούν ελάχιστα χρήματα, που δεν θα καλύψουν ούτε το 1/15 της αύξησης (15 εκ. ευρώ), οπότε ο πρόεδρος των πράσινων θα προσπαθήσει μέχρι τις 20 του άλλου μήνα να πείσει επιχειρηματίες να βοηθήσουν την ΠΑΕ.

Ένας ακόμα τρόπος να μαζευτούν χρήματα είναι από την πώληση ποδοσφαιριστών, κάτι που αυτή τη στιγμή μοιάζει μονόδρομος και σε περίπτωση που έρθει επίσημη πρόταση για οποιονδήποτε παίκτη, θα εξεταστεί σοβαρά.

Εκτός από τις πωλήσεις όμως είναι βέβαιο πως θα γίνουν συζητήσεις με τους "υψηλόμισθους" παίκτες, έτσι ώστε να μειωθούν κάποια συμβόλαια. Σε αυτή την κατηγορία βρίσκεται ο Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ, που είναι στα... πιτς εδώ και δυο μήνες, ο οποίος "κλωτσάει" ωστόσο σε κάτι τέτοια.

Το διαζύγιο του Γάλλου με τον Παναθηναϊκό είναι μία εφικτή λύση, όμως οι πράσινοι θα πρέπει να βρουν χρήματα ως αποζημίωση, που θα αγγίξουν ακόμα και το 1-1.2 εκ. ευρώ (ο Μπουμσόνγκ έχει άλλον ένα χρόνο συμβόλαιο).

Έχει και ενίσχυση

Αν όλα πάνε καλά και βρεθούν κάποια ελάχιστα χρήματα τότε είναι βέβαιο πως θα γίνει μία προσπάθεια ενίσχυσης του πράσινου ρόστερ.

Πρώτη προτεραιότητα είναι ένας επιθετικός με έφεση στο σκοράρισμα και στη συνέχεια ένας μέσος με δημιουργικές ικανότητες. Όλα όμως αν κι εφόσον υπάρχει οικονομική ανάσα.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ