ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Οι Τούρκοι μιλούν για συμφωνία Γαλατά με Σισέ

Οι Τούρκοι μιλούν για συμφωνία Γαλατά με Σισέ

Για δεδομένη συμφωνία της Γαλατάσαράι με τον Τζιμπρίλ Σισέ κάνουν λόγο οι Τούρκοι σε δημοσίευμα τους την ώρα που από τον Παναθηναϊκό δηλώνουν άγνοια αφού δεν υπάρχει καν θέμα.

Παρόλο που η σύζυγος του Τζιμπρίλ Σισέ, Τζουντ ανέφερε πως ο άσος του Παναθηναϊκού θα μείνει στην Ελλάδα, οι Τούρκοι δείχνουν να έχουν διαφορετική άποψη.

Η ιστοσελίδα "haber24.com" αναφέρει πως η Γαλατασαράι ήρθε σε συμφωνία με τον πρώτο σκόρερ της Σούπερ Λίγκα, θεωρώντας "τελειωμένο" το θέμα.

Με τίτλο "Η μεγαλύτερη βόμβα", η ιστοσελίδα "haber24.com" αναφέρει πως η Γαλατασαράι τα έχει βρει σε όλα με τον Τζιμπρίλ Σισέ και ότι τις επόμενες ημέρες θα υπάρξει και η επίσημη ανακοίνωση από τον τουρκικό σύλλογο.

Στο άρθρο αναφέρεται πως εφόσον η απόκτηση του Ντιντιέ Ντρογκμπά δεν ήταν δυνατή λόγω του υψηλού κόστους της μεταγραφής οι ιθύνοντες της Γαλατά κατέληξαν σε συμφωνία με τον Γάλλο άσο του Παναθηναϊκού.

Μάλιστα, στο κείμενο παρουσιάζεται το βιογραφικό του Γάλλου άσου, αναφέροντας ότι σε 88 παιχνίδια με τον Παναθηναϊκό, έχει πετύχει 55 γκολ.

Κανένα θέμα... αναφέρει η ΠΑΕ

Την ίδια ώρα από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός αναφέρεται πως δεν υφίσταται καν θέμα και δηλώνουν άγνοια καν περί πρότασης από άλλο σύλλογο, την παρούσα φάση.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ