ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ο διάλογος Σισοκό - Φάμπρι

Ο διάλογος Σισοκό - Φάμπρι
Σισοκό INTIME SPORTS

Διαβάστε το λόγο που διαφώνησαν έντονα στην προπόνηση της Τετάρτης Φάμπρι και Σισοκό και τους διαλόγους μεταξύ των δυο ανδρών.

Όπως σας αναφέραμε αργά το βράδυ της Τετάρτης, Ιμπαϊμ Σισοκό και Φάμπρι είχαν έντονο διάλογο στην πρωινή προπόνηση, με αποτέλεσμα ο Ισπανός τεχνικός να διώξει τον παίκτη του πριν ολοκληρωθεί το πρόγραμμα.

Ο λόγος της διαφωνίας τους είχε να κάνει με μία εντολή του Φάμπρι που είχε να κάνει με τη μετατόπιση του παίκτη στο αριστερό άκρο της μεσαίας γραμμής.

Ο Σισοκό αρνήθηκε, ο Φάμπρι επέμεινε και κάπου εκεί τα πράγματα πήγαν να ξεφύγουν, αφού είναι γνωστό πως ο Ισπανός έχει εκρηκτικό χαρακτήρα.

Φάμπρι: "Θέλω να παίξεις αριστερά απόψε"

Σισοκό: "Εγώ δεν παίζω εκεί. Είμαι καλύτερα στα δεξιά"

Φάμπρι: "Είμαι προπονητής και εγώ αποφασίζω που θα παίξεις. Αν δεν σου αρέσει κάτσε έξω"

Σισοκό: "Ναι, η θέση μου όμως είναι στα δεξιά"

Ευτυχώς για τον Παναθηναϊκό στην απογευματινή προπόνηση υπήρξε κουβέντα μεταξύ των δυο ανδρών και το ζήτημα φαίνεται πως λύθηκε έστω και προσωρινά.

Μην ξεχνάμε άλλωστε πως την Κυριακή οι πράσινοι θα πάνε στην Τούμπα για το ματς με τον ΠΑΟΚ και κανείς ποδοσφαιριστής δεν περισσεύει. Πάντως ο Αφρικανός άσος στα τελευταία παιχνίδια έχει κάνει κατάχρηση της ντρίμπλας, γεγονός που δεν έχει περάσει απαρατήρητο.

Διαβάστε επίσης: Συναντήθηκαν με Αλαφούζο Μαρίνος και Χουχούμης, Νέα διαφωνία για τη Λεωφόρο, Φάμπρι: "Αν ξαναπαίξουμε έτσι, τότε δεν θα νικήσουμε", Καρνέζης: "Στόχος τα πλέι οφ και η δεύτερη θέση".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ