ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Συναντήθηκαν με Αλαφούζο Μαρίνος και Χουχούμης

Συναντήθηκαν με Αλαφούζο Μαρίνος και Χουχούμης

Με τους Στέργο Μαρίνο και Διαμαντή Χουχούμη συναντήθηκε ο Γιάννης Αλαφούζος, ο οποίος τους είπε να τα δώσουν όλα στα παιχνίδια που απομένουν.

Ο κύκλος των επαφών του Γιάννη Αλαφούζου με τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού συνεχίστηκε την Τετάρτη. Ο πρόεδρος συναντήθηκε με τους Στέργο Μαρίνο και Διαμαντή Χουχούμη και συζήτησε για την πορεία της ομάδας και την προσωπική του απόδοση.

Αρχικά, υποδέχθηκε στο γραφείο του τον Στέργο Μαρίνο και του εξέφρασε την ικανοποίηση του για την απόδοση του το τελευταίο διάστημα. Συμπλήρωσε μάλιστα, ότι η πολύ καλή εικόνα του αποκτά μεγαλύτερη αξία επειδή αγωνίζεται ως αριστερό μπακ και προσφέρει λύσει σε μία θέση που η ομάδα έχει κενό μετά την αποδέσμευση του Νίκου Σπυρόπουλου.

Ο Αλαφούζος τόνισε στον νεαρό μπακ - χαφ ότι εκτιμά τον χαρακτήρα και τον επαγγελματισμό του και θέλει από εκείνον να συνεχίσει ανάλογα. Όσον αφορά το συμβόλαιο του, παρότι δεν μπήκαν σε λεπτομέρειες, ο πρόεδρος του Τριφυλλιού έστειλε το μήνυμα ότι σύντομα θα τον καλέσει για διαπραγματεύσεις.

Έπειτα, ήρθε η σειρά του Χουχούμη και ο Αλαφούζος επιχείρησε να του τονώσει την αυτοπεποίθηση εν όψει των αγώνων που απομένουν στη Superleague. Του εξήγησε ότι έχει μία μοναδική ευκαιρία να δείξει το ταλέντο και την αξία του και να καθιερωθεί στο αριστερό άκρο της άμυνας του Παναθηναϊκού. Τον περιέβαλε με εμπιστοσύνη και τον προέτρεψε να τα δώσει όλα, ώστε να κερδίσει την εκτίμηση του Φάμπρι.

Ο Αλαφούζος θα συνεχίσει τις κατ' ιδίαν συναντήσεις με κάθε ποδοσφαιριστή ξεχωριστά, προκειμένου να πετύχει το καλύτερο δυνατό κλίμα στα αποδυτήρια του Παναθηναϊκού.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ