ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Νέα διαφωνία για τη Λεωφόρο

Νέα διαφωνία για τη Λεωφόρο
INTIME SPORTS

Νέα διαφωνία προέκυψε στον Παναθηναϊκό, ανάμεσα στην ΠΑΕ και τον Ερασιτέχνη για το γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας "Απόστολος Νικολαΐδης". Διαβάστε το ρεπορτάζ

Νέα διαφωνία προέκυψε την Τετάρτη (13/3) στον Παναθηναϊκό και ανάμεσα στην ΠΑΕ και τον Ερασιτέχνη για το γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας "Απόστολος Νικολαϊδης".

Συγκεκριμένα, τη στιγμή που οι δύο πλευρές έμοιαζαν να είχαν καταλήξει σε συμφωνία και εξέφραζαν την αισιοδοξία τους για τη θετική έκβαση των συζητήσεων τους, κάτι συνέβη συνέβη και δεν επετεύχθη η συμφωνία.

Σύμφωνα με πληροφορίες προερχόμενες από τον Ερασιτέχνη, την Τρίτη (12/3) απεστάλη από την ΠΑΕ ένα έγγραφο, το οποίο περιείχε διαφορετικούς όρους από αυτούς που είχαν συμφωνηθεί. Γεγονός που ενόχλησε τον Αχιλλέα Μακρόπουλο, επειδή άλλα είχε συνεννοηθεί με τον Γιάννη Αλαφούζο.

Παράλληλα, ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη φέρεται να είχε εξασφαλίσει τη δέσμευση από τον ομόλογο του της ΠΑΕ ότι μέχρι την προηγούμενη Δευτέρα, θα είχαν καταβληθεί 80.000 ευρώ ως προκαταβολή για την οριστικοποίηση της συμφωνίας.

Μάλιστα, εμφανίζεται να είχε δώσει τη συγκατάθεση του για την έναρξη των έργων στο γήπεδο της Λεωφόρου, διότι περίμενε ότι το συγκεκριμένο ποσό θα είχε πιστωθεί σε τραπεζικό λογαριασμό.

Πάντως, αυτή η πληροφορία διαψεύδεται από τον Γιάννη Αλαφούζο, ο οποίος ισχυρίζεται πως δεν είχε υποσχεθεί κάτι τέτοιο.

Αντίθετα, υποστηρίζει πως η συμφωνία του με τον Μακρόπουλο είναι ξεκάθαρη και θα τηρηθεί απαρέγκλιτα από τον ίδιο και την ΠΑΕ.

Πλέον, η διαπραγμάτευση έχει περάσει ανάμεσα στα νομικά επιτελεία της ΠΑΕ και του Ερασιτέχνη και θα επανέρθει σε επίπεδο προέδρων, μόνο όταν απαιτηθεί μία απ' ευθείας επαφή ή θα έρθει η ώρα των υπογραφών.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ