ΤΟ ΑΙΩΝΙΟ DERBY

Ο Σισέ "ντοπάρει" τον ΠΑΟ ενόψει Ολυμπιακού!

Ο Σισέ "ντοπάρει" τον ΠΑΟ ενόψει Ολυμπιακού!

Ο Τζιμπρίλ Σισέ έστειλε μήνυμα μήνυμα νίκης σε παίκτες και οπαδούς του Παναθηναϊκού, παραμονή του ντέρμπι του ΟΑΚΑ. Δείτε τη φωτογραφία που ανέβασε στο Twitter του από γκράφιτι στο γηπέδο της "Λεωφόρου'!

Έχει περάσει σχεδόν ένας χρόνος από την τελευταία φορά που φόρεσε την πράσινη φανέλα και από τότε έχει φορέσει αυτές των Λάτσιο και ΚΠΡ, όμως φαίνεται ότι ο Τζιμπρίλ Σισέ δεν βγάζει τον Παναθηναϊκό από το μυαλό και την καρδιά του.

Κάτι παραπάνω από 24 ώρες από το ντέρμπι κορυφής μεταξύ Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού στο ΟΑΚΑ, ο πρώην αρχηγός του "τριφυλλιού" έδωσε ευχές στην πρώην ομάδα του μέσω Twitter ενώ φρόντισε να "ντοπάρει" και τους οπαδούς μέσα από ένα μήνυμα αλλά και μία φωτογραφία που ανέβασε στη σελίδα του.

"Παναθηναϊκός. Υπάρχει ντέρμπι αύριο, πάμε παιδιά ας κερδίσουμε το παιχνίδι Πανάθαααααααααααααα", έγραψε αρχικά στη σελίδα του στο Twitter ο 30χρονος επιθετικός της ΚΠΡ και συνέχισε:

"Θύρα 13 κάντε με υπερήφανο και υποστηρίξτε όπως πάντα την ομάδα".

Όσο για την τελευταία ανάρτησή του, αυτή ήταν μία φωτογραφία από γκράφιτι έξω από τη Θύρα 7 του γηπέδου της "Λεωφόρου Αλεξάνδρας", όπου αναπαριστά έναν οπαδό του Παναθηναϊκού να κρατάει (με άγριες διαθέσεις...) από τη φανέλα έναν οπαδό του Ολυμπιακού!

TAGS ΤΟ ΑΙΩΝΙΟ DERBY
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ