ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ο πρίγκιπας Σουλτάν Αλ Σαούντ θέλει και την Παιανία

Ο πρίγκιπας Σουλτάν Αλ Σαούντ θέλει και την Παιανία

Να νοικιάσει και έπειτα να αγοράσει το προπονητικό κέντρο της Παιανίας θέλει ο πρίγκιπας Σουλτάν Αλ Σαούντ. Τι γίνεται με το νέο γήπεδο.

Ο πρίγκιπας Σουλτάν Αλ Σαούντ και οι συνεργάτες του επιθυμούν η ομάδα του Παναθηναϊκού να συνεχίζει να προπονείται στην Παιανία.

Ο Σαουδάραβας επενδυτής φέρεται να έχει έρθει σε καταρχήν συμφωνία με την πλευρά του Γιάννη Βαρδινογιάννη, προκειμένου να νοικιάσει το προπονητικό κέντρο της Παιανίας για τα επόμενα τρία χρόνια.

Στις προθέσεις του πρίγκιπα είναι να αγοράσει σε λίγα χρόνια το προπονητικό κέντρο. Όπως άλλωστε δήλωσε αποκλειστικά στα prasinanea.gr " ο Παναθηναϊκός είναι διαρκώς στη σκέψη μου και σχεδιάζουμε το καλύτερο για την επόμενη μέρα".

Στα άμεσα σχέδια των εκπροσώπων του πρίγκιπα είναι και το γήπεδο στον Βοτανικό και θα πραγματοποιήσουν συνάντηση με τον πρώην εντεταλμένο σύμβουλο της "πράσινης" ΠΑΕ, Βαγγέλη Σαμαρά, ώστε να σχηματίσουν πλήρη εικόνα για το έργο.

Τέλος, είναι δεδομένη η υποστήριξη του για τα τμήματα του ερασιτέχνη, όπως υποσχέθηκε ο Βλάσης Τσάκας στους πολίστες κατά την παρουσία του στο κολυμβητήριο του Παλαιού Φαλήρου.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ