ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Τσάκας: "Ξεκινάμε δουλειά από μεθαύριο"

Τσάκας: "Ξεκινάμε δουλειά από μεθαύριο"
INTIME SPORTS

Για μια νέα εποχή μίλησε ο Βλάσης Τσάκας στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός, τονίζοντας πως από μεθαύριο θα ξεκινήσει δουλειά, ενώ προανήγγειλε τον ερχομό του πρίγκιπα στην Ελλάδα. Πήγε επίσης στο πόλο των "πρασίνων" και μίλησε με τους παίκτες. Δείτε φωτογραφίες.

Ο Παναθηναϊκός δεν είναι μόνο το ποδόσφαιρο και αυτό το ξέρει πολύ καλά ο Βλάσης Τσάκας, ο οποίος όποτε βρίσκει ευκαιρία δίνει το παρών σε αγώνες των "πρασίνων".

Τρανό παράδειγμα και η παρουσία του σε αγώνα του πόλο, όπου μίλησε με τους αθλητές του Παναθηναϊκού, όπως θα δείτε και στη φωτογραφία.

Όσο για τις διοικητικές εξελίξεις, ο Βλάσης Τσάκας μιλώντας στο "Sentra" δεν έκρυψε τη χαρά του για τη νέα εποχή και εμφανίστηκε έτοιμος για δουλειά.

"Μιλάμε 100% για καινούρια εποχή στον Παναθηναϊκό. Μεθαύριο ξεκινάμε! Απομένει να ετοιμάσουμε τα χαρτιά που είναι απαραίτητα. Από μεθαύριο πιάνουμε κι επίσημα δουλειά. Θα δώσουμε το «παρών» στην Γενική Συνέλευση της 4 Νοεμβρίου και λέμε «ναι» στην Α.Μ.Κ. Απομένουν κάποια διαδικαστικά θέματα, δεν θα έχουμε εκπλήξεις. Δεν έχουμε κανένα λόγο να μην πανηγυρίζουμε από τώρα για την επόμενη μέρα", υπογράμμισε αρχικά.

Για την προσεχή Γ.Σ. και την Α.Μ.Κ. επεσήμανε: "Στην Γ.Σ. θα πάμε να δώσουμε το «παρών» και λέμε «ναι» στην αύξηση. Τα 15 εκατ. είναι διαθέσιμα από εμάς. Αν δεν συμμετάσχουν και οι υπόλοιποι μέτοχοι τότε θα είναι δική μας όλη η αύξηση δεν θα παρακαλέσουμε κανέναν".

Για το πότε έρχεται ο πρίγκιπας Αλ Σαούντ: "Την άλλη εβδομάδα και θα κάτσει έξι μέρες".

Για το σχέδιο «διακυβέρνησης» είπε: "Πάμε στο plan A, σύμφωνα με το οποίο αλλοδαπός επιχειρηματίας μπορεί να πάρει ελληνική ΠΑΕ. Αν δεν ισχύσει έχουμε κι εναλλακτική λύση".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ