ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Σουλτάν Αλ Σαούντ: "Σκέφτομαι μόνο τον ΠΑΟ"

Σουλτάν Αλ Σαούντ: "Σκέφτομαι μόνο τον ΠΑΟ"

Απόλυτα ικανοποιημένος για την υπογραφή του M.o.U., ο Σουλτάν Αλ Σαούντ μιλάει για την σκέψη στην ομάδα και στέλνει μήνυμα κόσμο. "Γεμίστε το γήπεδο με ΑΕΚ" τονίζει ο πρίγκηψ.

Λίγη ώρα μετά την επίτευξη της συμφωνίας της πλευράς Γιάννη Βαρδινογιάννη και του Σουλτάν Αλ Σαούντ με την υπογραφή του M.o.U, ο Σαουδάραβας πρίγκιπας έστειλε το δικό του μήνυμα στους φίλους της ομάδας.

Ο πρίγκιπας μιλώντας στα " www.prasinanea.gr" τόνισε πως είναι απόλυτα ικανοποιημένος από την οριστική συμφωνία και αφού είπε πως ο Παναθηναϊκός είναι μέσα στο μυαλό του έστειλε μήνυμα στους οπαδούς ενόψει ΑΕΚ. Την ίδια ώρα, τεχνική ηγεσία και παίκτες είχαν μάθει τα ευχάριστα στο δείπνο που τους παρέθεσε ο Βλάσης Σταθοκωστόπουλος.

" Είμαι πολύ χαρούμενος για την ολοκλήρωση του πρώτου μέρους της συμφωνίας. Ανυπομονώ να γίνουν τα επόμενα βήματα και να περάσουν οι μετοχές στη κατοχή μου.

Ο Παναθηναϊκός είναι διαρκώς στη σκέψη μου και σχεδιάζουμε το καλύτερο για την επόμενη μέρα " είπε αρχικά ο Σουλτάν Αλ Σαούντ.

Ο Σουλτάν Αλ Σαούντ ενημερωμένος για την πορεία της ομάδας και έχοντας σχηματίσει γνώμη μετά από όσα είδε με Εργοτέλη και ΠΑΟΚ, ο πρίγκιπας μίλησε για το ντέρμπι με την ΑΕΚ, στέλνοντας μήνυμα και στους οπαδούς να γεμίσουν το Ολυμπιακό στάδιο:

" Εύχομαι καλή επιτυχία στους ποδοσφαιριστές μας για το ντέρμπι με την ΑΕΚ και ζητώ από τους οπαδούς μας να γεμίσουν το γήπεδο και να τους συμπαρασταθούν" υποστήριξε ο Σαουδάραβας πρίγκηψ.

Πάντως αν κρίνουμε απ΄όσα τόνισε στο παρελθόν ο συνεργάτης του πρίγκιπα, Βλάσης Τσάκας, η υπογραφή του M.ο.U. σημαίνει και ολοκλήρωση της συμφωνίας κατά 80% και άπαντες στο στρατόπεδο του Παναθηναϊκού θεωρούν πως η αλλαγή ιδιοκτησίας στο "τριφύλλι" είναι στην τελική ευθεία.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ