ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ο Παναθηναϊκός ενάντια στον ρατσισμό

Ο Παναθηναϊκός ενάντια στον ρατσισμό
INTIME SPORTS

Οι Μέντες και Κοτσόλης εκπροσώπησαν τον Παναθηναϊκό στην ετήσια εκδήλωση που διοργανώνει η FARE εναντίον του ρατσισμού.

Το μεσημέρι της Δευτέρας, το ΙSA (International School of Athens) σε συνεργασία με τον οργανισμό FARE (Football Against Racism in Europe) και τον Παναθηναϊκό διοργάνωσε μίνι Αγώνες Ποδοσφαίρου με μαθητές από το ISA, την Πολωνική Σχολή της Αθήνας και την Κοινότητα των Φιλιππινέζων στην Αθήνα.

Οι αγώνες διεξήχθησαν στο ΖΗΡΙΝΕΙΟ γήπεδο Κηφισιάς κι ο σκοπός της εκδήλωσης ήταν "τα παιδιά να δείξουν Κόκκινη Κάρτα στον Ρατσισμό".

Τον φετινό αγώνα τίμησαν με την παρουσία τους και υποστήριξή τους, οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού Στέφανος Κοτσόλης και Ντέιβιντ Μέντες Ντα Σίλβα, οι οποίοι μίλησαν και μοιράστηκαν τις εμπειρίες τους με τους μαθητές.

Ο Παναθηναϊκός ενάντια στον ρατσισμό
INTIME SPORTS

Τo ISA λειτουργεί στην Ελλάδα από το 1972 είναι αγγλόφωνο κι είναι βασισμένο στα διεθνή πρότυπα εκμάθησης καθώς είναι αναγνωρισμένο από το IB Worlwide Schools και από το Μiddle Stage Association of Schools and Colleges (ΜSA).

"Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός εκπροσωπούμενη από την διοίκηση και τους αθλητές, είναι πάντα αρωγός σε τέτοιες εκδηλώσεις και ειδικά σε θέματα ρατσισμού, καθώς η αξιοπιστία, το ήθος και η αξιοπρέπεια είναι πάνω απ' όλα" δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Στράτος Σωπήλης.

Ο Παναθηναϊκός ενάντια στον ρατσισμό
INTIME SPORTS
TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ