ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Η προσφυγή του Μπιάρσμιρ ήταν μόνο η αρχή;

Η προσφυγή του Μπιάρσμιρ ήταν μόνο η αρχή;
Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ INTIME SPORTS

Ο Ματίας Μπιάρσμιρ έσυρε τον χορό των προσφυγών στον Παναθηναϊκό. Διαβάστε ποιοι παίκτες μπορεί να ακολουθήσουν το παράδειγμα του Σουηδού.

Το πρωί σας ενημερώσαμε για την προσφυγή που κατάθεσε, σύμφωνα με εφημερίδα, ο Ματίας Μπιάρσμιρ κατά της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Πλέον η αρχή έχει γίνει και δεν αποκλείεται κατά τη διάρκεια της εβδομάδας του Πάσχα το δρόμο του Σουηδού αμυντικού να ακολουθήσουν κι άλλοι ποδοσφαιριστές των πράσινων.

Το ότι έκανε προσφυγή ο Μπιάρσμιρ δεν σημαίνει πως θέλει να αποχωρήσει αναγκαστικά από την ομάδα, καθώς είναι μία κίνηση για να διασφαλίσει τα χρήματα του. Αυτός είναι και ο λόγος που αυτή η ενέργεια είναι... επικίνδυνη.

Πάνω στον πανικό ίσως και άλλοι ποδοσφαιριστές να σκεφτούν (και καλά θα κάνουν ως εργαζόμενοι) να κάνουν το ίδιο, σφίγγοντας τη θηλιά της καταστροφής γύρω από το λαιμό του Παναθηναϊκού.

Πρώτα οι ξένοι

Είναι λογικό οι ξένοι ποδοσφαιριστές να σκέφτονται δυο φορές αυτό το ενδεχόμενο, από τη στιγμή που ούτε δεμένοι είναι με τον σύλλογο, ούτε θα συνεχίσουν να βρίσκονται στη χώρα μας μετά τον Παναθηναϊκό.

Ο Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ είναι υποψήφιος για να καταθέσει προσφυγή, αφού και το μεγαλύτερο συμβόλαιο έχει στο "τριφύλλι" και σύμφωνα με τα ρεπορτάζ ανησυχεί ιδιαίτερα το τελευταίο διάστημα για την κατάσταση στην ΠΑΕ.

Από κοντά και ο Βιτόλο που η ιστορία έχει δείξει πως δεν χαρίζει ούτε κάστανο, αλλά και οι φευγάτοι το καλοκαίρι Καντέ, Σιμάο, Σαριέγκι και Γκέργκελι.

Οι Έλληνες

Εδώ τα πράγματα είναι διαφορετικά λόγω της γλώσσας και της γενικότερης κατανόησης. Βέβαια έτσι όπως έφτασαν τα πράγματα όλα είναι ανοιχτά. Ο Κώστας Κατσουράνης φαίνεται να έχει φτάσει στα όρια του, ενώ ίσως και άλλοι παίκτες με υψηλά συμβόλαια ακολουθήσουν τον ίδιο δρόμο.

Όλα θα ξεκαθαρίσουν μετά το Πάσχα και συγκεκριμένα την Τετάρτη που θα πραγματοποιηθεί η Γενική Συνέλευση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Αυτή η κατάσταση πάντως είναι πρωτοφανείς στην ΠΑΕ, αφού τα προηγούμενα χρόνια ποτέ δεν υπήρξε πρόβλημα πληρωμών.

Οριστικά θα γνωρίζουμε αν ο Λέτο υποβληθεί σε εγχείρηση αποκατάστασης μετά από δυο μήνες. Εσείς διαβάστε επίσης για την προσφυγή του Μπιάρσμιρ και τη διάψευση του Βγενόπουλου και το σχέδιο του Αλαφούζου.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ