ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ο αποκλεισμός φέρνει... μεταγραφή

Ο αποκλεισμός φέρνει... μεταγραφή
Φερέιρα INTIME SPORTS

Πιθανό είναι το ενδεχόμενο μίας μεταγραφές στον Παναθηναϊκό μετά τα αυξημένα έσοδα από την Ευρώπη λόγω του αποκλεισμού του ΠΑΟΚ και του Ατρόμητου.

Στον Παναθηναϊκό περίμεναν έναν δώρο από Αγγλία και Αυστρία και αυτό ήρθε εις διπλούν μετά τον αποκλεισμό του ΠΑΟΚ και του Ατρόμητου από Ραπίντ Βιέννης και Νιούκαστλ αντίστοιχα.

Έτσι στα ταμεία του συλλόγου θα μπει ολόκληρο το market pool που δικαιούται η Ελλάδα από την ΟΥΕΦΑ, το οποίο υπολογίζεται κοντά στα 4 εκ. ευρώ.

Συνολικά οι πράσινοι θα βάλουν στα ταμεία τους 4 εκ. ευρώ (market pool) συν 2.1 από τα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ και 1.3 εκ. ευρώ από τη συμμετοχή τους στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ. Δηλαδή μιλάμε για ένα ποσό που θα αγγίξει τα 7-3 με 7.5 εκ. ευρώ, χωρίς να υπολογίζουμε τα μπόνους των νικών, εισιτήρια κτλπ.

Το σκέφτονται για μεταγραφή

Όλο αυτό το διάστημα οι πράσινοι μπορεί να αφήνουν να διαρρεύσει πως οι μεταγραφές έχουν τελειώσει, όμως μετά τα αποτελέσματα της Πέμπτης είναι πιθανό το ενδεχόμενο να γίνει μία κίνηση.

Το πρόβλημα στη μεσαία γραμμή έχει εντοπιστεί από όλους πλέον, οπότε μέχρι τα μέσα Σεπτεμβρίου ίσως έρθει ένας ποδοσφαιριστής με δημιουργικά χαρακτηριστικά.

Βέβαια το ποσό που θα δοθεί δεν θα ξεπερνά τις 400-500 ευρώ, οπότε αναζητείται η καλύτερη δυνατή περίπτωση.

Εσείς διαβάστε: Μέσα Βιτόλο, "Κατσούρ" εκτός Κουίνσι και "Μπουμ", Παρελθόν και επίσημα ο Ιωαννίδης, Καμπανάκι ενόψει ΠΑΣ Γιάννινα από Φερέιρα, Μαυρίας: "Έπρεπε να μπούμε πιο δυνατά".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ