ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Μέσα Βιτόλο, "Κατσούρ" εκτός Κουίνσι και "Μπουμ"

Μέσα Βιτόλο, "Κατσούρ" εκτός Κουίνσι και "Μπουμ"
INTIME SPORTS

Οι Βίκτορ Βιτόλο και Κώστας Κατσουράνης επανήλθαν στην 18άδα του Παναθηναϊκού σε σχέση με το παιχνίδι κόντρα στον Λεβαδειακό όπως και ο Μπαρμπαρούσης. Αντίθετα εκτός έμειναν οι ανέτοιμοι Μπουμσόνγκ και Κουίνσι.

Με δυο αλλαγές στην 18άδα θα υποδεχθεί τον ΠΑΣ Γιάννινα την Παρασκευή (31/8) ο Παναθηναϊκός καθώς στην αποστολή του Τριφυλλιού επανήλθαν οι Βιτόλο και Κατσουράνης οι οποίοι εξέτισαν την τιμωρία τους.

Αντίθετα οι Μπουμσόνγκ και Κουίνσι έμειναν εκτός αποστολής και θα είναι σε θέση να προσφέρουν με την επανέναρξη του πρωταθλήματος μετά τη διακοπή για τα ματς των Εθνικών ομάδων.

Επίσης εκτός έμεινε και ο Σο ο οποίος είναι μόνιμα τραυματίας αλλά και ο Λαγός που είχε αγωνιστεί ως βασικός κόντρα στον Λεβαδειακό.

Η αποστολή της ομάδας για τον αυριανό εντός έδρας αγώνα με τον ΠΑΣΓιάννινα (31.08.2012 – 21:30 NOVA), που διεξάγεται στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της ΟΠΑΠ Superleague 2012/13 αποτελείται από τους Καρνέζη, Καπίνο, Πίντο, Βελάσκες, Βύντρα, Μαρίνο, Σπυρόπουλο, Σεϊταρίδη, Βιτόλο, Κατσουράνη, Ζέκα, Χριστοδουλόπουλο, Σισοκό, Μαυρία, Πετρόπουλο, Τοτσέ, Φορναρόλι, Μπαρμπαρούση.

Εκτός αποστολής έμειναν οι Μπουμσόνγκ, Σο, Κουίνσι, Κοτσόλης, Ταμπάκης, Λαγός, Χουχούμης, Δώνης, Κουσίδης, Μαρινάκης,Τριανταφυλλόπουλος και Φουρλάνος.

Όσον αφορά την προπόνηση στο Αθλητικό Κέντρο της Παιανίας, το πρόγραμμα για τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού περιελάμβανε: ζέσταμα, ταχύτητες και δίτερμα. Σε θεραπεία υποβλήθηκε ο Μπουμσόνγκ, ενώ ατομικά προπονήθηκε ο Σο.

Τετ α τετ με τον Φερέιρα

Εν τω μεταξύ στο περιθώριο της προπόνηση οι Γιάννης Αλαφούζος, Δημήτρης Γόντικας και Κώστας Ελευθεράκης οι οποίοι βρέθηκαν στην Παιανία με αφορμή την επίσημη φωτογράφιση της ομάδας.

Οι τρεις άνδρες εκμεταλλεύτηκαν την ευκαιρία και κάθισαν να δουν την τελευταία προπόνηση των πράσινων πριν το παιχνίδι της Παρασκευής (31/8) με τον ΠΑΣ Γιάννινα και μίλησαν μετά με τον Ζεσουάλδο Φερέιρα.

Αξίζει να σημειωθεί πως το παρών στην Παιανία, έδωσαν και κάποια μέλη της «Παναθηναϊκής Συμμαχίας» λόγω των προνομίων που έχουν από την συμμετοχής τους στο σωματείο.

Οι οποίοι όχι μόνο παρακολούθησαν την προπόνηση αλλά στη συνέχεια έβγαλαν φωτογραφίες με τους παίκτες του Τριφυλλιού και φυσικά πήραν και αυτόγραφα.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ