ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Μαυρίας: "Έπρεπε να μπούμε πιο δυνατά"

Μαυρίας: "Έπρεπε να μπούμε πιο δυνατά"
Μαυρίας INTIME SPORTS

Ο Χάρης Μαυρίας μίλησε για τον αποκλεισμό από την Μάλαγα και τόνισε πως ο Παναθηναϊκός έπρεπε να μπει πιο δυνατά στα δυο παιχνίδια.

" Κάναμε ό,τι μπορούσαμε, αλλά πιστεύω πως το πρώτο ματς στην Ισπανία και ειδικά το πρώτο ημίχρονο εκείνης της αναμέτρησης, έκρινε και την πρόκριση. Πιστεύω ότι τους υπερεκτιμήσαμε στο πρώτο παιχνίδι.

Είχαμε να δώσουμε περισσότερα μέσα στο γήπεδο. Αν αποφεύγαμε να τους υπερκτιμήσουμε ίσως και να ήταν σε διαφορετικά χέρια η πρόκριση", είπε αρχικά στο atpreveza.gr.

Και στο εντός έδρας ματς είδαμε ότι αργήσατε κάπως να πιέσετε τη Μάλαγα...

«Όχι μόνο σε αυτό το ματς, αλλά πρέπει σε όλα τα παιχνίδι να μπαίνουμε πολύ δυνατά από το ξεκίνημα και να πιέζουμε τον αντίπαλο».

Από εσένα προσωπικά τι μπορούμε να περιμένουμε στη συνέχεια; Έχεις ξεκινήσει καλά τη φετινή χρονιά...

«Το μόνο που μπορώ να υποσχεθώ είναι ότι θα συνεχίσω να δουλεύω σκληρά και ότι κάποια στιγμή αυτή η δουλειά θα βγει και στο γήπεδο».

Το Πρωτάθλημα όπως το βλέπετε εσείς, θεωρείς ότι είναι δύο ταχυτήτων;

«Πιστεύω ότι είναι τρεις-τέσσερις ομάδες που θα διεκδικήσουν το Πρωτάθλημα. Θα κοντραριστούν στις πρώτες θέσεις. Ο Παναθηναϊκός έχει μάθει να πρωταγωνιστεί και όσες δυσκολίες και να έχει, μέσα στο γήπεδο τις προσπερνάει και δείχνει καλό εαυτό».

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ